files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Prekonávajú sa !

    

Pred viac ako rokom som písal o ľuďoch, ktorí nás v pešej zóne za rôznym účelom zastavujú. Vtedy pokorne stáli na okraji chodníkov a slušne požiadali okoloidúcich o pozornosť. V súčasnosti sú sebavedomejší.


Nepotrebujú viesť dialóg

 Postavia sa do stredu chodníka. Takže sa im nevyhnete. Začnú vás balamutiť lákavými prednosťami ponúkaných produktov. Ich zárobok sa odvíja od počtu predaného tovaru. Preto do vás hučia až dovtedy, kým niečo nekúpite. Sú ochotní skresať cenu sortimentu až do najnižších hodnôt. Veď každý, čo i len lacno predaný produkt je pre nich zdrojom príjmu. Títo predavači sú svojskí. Rozprávajú rýchlo, aby s vami nemárnili čas. Nepotrebujú viesť dialóg s potenciálnym zákazníkom. Len ich to zdržiava. Po expresne prednesenom monológu sa na vás vyrútia s „lákavými“ cenovými reláciami - od 40 eur vyššie. Sú otravní, nevkusní a zaujíma ich len zisk. 

                          

Zatiaľ sa nič nedeje     

Zopakujem, čo som napísal pred rokom. Títo „predajachtiví“ ľudia by mal mať v centrálnej mestskej zóne vyčlenené miesta. Kto by mal záujem o komunikáciu s nimi, pristavil by sa a vypočul by si ich. Raz a navždy by mal od nich pokoj ľudia, ktorí kráčajú mestom s plnou hlavou starostí a povinností. No a takých je väčšina. Pevne verím, že sa táto problematika pohne nejakým smerom dopredu. Pretože zatiaľ sa nič nedeje.

                                                                                     (nj)

 

 



Uverejnené: 15.08.2011 09:40:30 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.