files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Presvedčivé víťazstvo Dukly

Úvod zápasu sa niesol vo vlažnom tempe. Prvykrát dali o sebe vedieť domáci hokejisti v štvrtej minúte, keď trebišovkú obranu zamestnal Fajčák. O minútu nato fauloval hosťujúci Vereš a Dukla tak získala prvú presilovú hru v zápase. V nej výborne zakombinovala prvá útočná formácia a po prihrávke Petruňa sa presadil kanonier Minčák. V 9. minúte mohol dať druhý gól Dukly Pavol Segľa, ktorému sa však nepodarilo zasunúť puk za betóny brankára Smika. Do konca úvodnej časti sa už nič závažné nestalo a tak odchádzali družstvá do šatní za stavu 1:0.



V druhej tretine urobil tréner Ihnačák jednu zmenu, keď namiesto Slováka sa k Minčákovi a Šechnému do útoku pridal junior Halás, ktorý prišiel pred týmto zápasom z Košíc. Hneď prvý pobyť na ľade zmenil tento košický odchovanec na druhý gól v bránke Smika. V 25. minúte zahrala Dukla presilovku o dvoch hráčov, z ktorej však vyťažila len jednu gólovú príležitosť, keď Minčákovu prihrávku nevyužil Halás. V polovici zápasu opäť výborne zakombinovali Šechný s Minčákom, no strela Minčáka Smika v bráne hostí neprekvapila. v 33. minúte mohli hostia znížiť, keď výborne zakombinovali Gergeľ s Fickom, no Kozárik v bráne domácich sa nenechal prekvapiť. Nedáš, dostaneš sa potvrdilo na druhej strane. Minčák našiel pred bránou hostí Halása a tento mladík si v tomto zápase pripísal na svoje konto druhý gól. V 36. minúte mohol zvýšiť domáce vedenie Králik, no jeho strelu Smik na dvakrát kryl. Tesne pred koncom druhej tretiny mohli hostia znížiť, keď po prihrávke Finduru mohol skórovať Vereš, ale domáci golman bol opäť proti.

Domácim hráčom vyšiel aj úvod tretieho dejstva. Halás výborne našiel opusteného Minčáka a ten zvýšil náskok Dukly na 4:0. V 44. minúte sa Dukla tešila po piatykrát, keď sa po prihrávke Popelu presadil Pavol Segľa. Hneď nato sa k slovu dostali aj hostia, keď sa presadil Gergeľ. V 50. minúte výborne zakombinovala dvojica Slovák a Minčák no ich aktivita šiesty gól v bránke Smyka nepriniesla. Čo sa nepodarilo im, to sa podarilo Dukle o dve minúty. Lemešáni obišiel dvoch protihráčov, prihral pred opustenú bránu Kovaľovi a ten nemal problém zasunúť puk do trebišovskej brány po šiestykrát. V závere sa ešte dvakrát dostali k slovu hostia, keď sa presadili Gergeľ a Tomáš Sax.

Štatistika :
HK Dukla Michalovce - HK Trebišov  6:3 (1:0, 2:0, 3:3)
Góly Dukly: 5. Minčák (Petruňa, Šechný) pres/1, 21. Halás ( Šechný, Minčák), 33. Halás (Minčák), 41. Minčák (Halás), 44. Segľa (Popela), 52. Lemešáni (Kovaľ)
Vylúčenia : 4-5, Presilovky : 1-1, Oslabenia : 0-0, Rozhodovali : Jura (Korba P., Korba M.), Divákov 820

Dukla : Kozárik - Žemba, Petruňa, Popela, Kobeľa, Boržík, Mucha, Oňuška - Minčák, Šechný, Slovák - Bednár, Paľovčík, Segľa - Králik, Lemešáni, Pavličko - Fajčák, Kovaľ, Ferenc - Halás

Trebišov : Smik - Veľk, Gavura, Gergeľ, Marcinko, Ficko, Kučera, Valko, L.Sax, T.Sax, Vereš, Findura, Pačuta, Ivančo, Kontura, Dunaj, Gergeľ, Schnelly



Uverejnené: 16.08.2011 20:27:42
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.