files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Starší aj mladší dorastenci smoliarsky prehrali

Mimoriadne smoliarske zápasy odohrali prvoligoví starší aj mladší dorastenci MFK Zemplín Michalovce, keď na pôde Petržalky prehrali tesne 2:3 respektíve 0:1. Starší dorastenci tesne prehrali, hoci strelili štyri až presné zásahy. Dva z nich však nanešťastie do vlastnej brány... Kopu smoly mali aj mladší dorastenci, ktorí dlho držali v Petržalke nerozhodný bezgólový stav. Dve minúty však inkasovali sporný rozhodujúci gól. Oba tímy v Bratislave doplatili na nepremenené šance.

Starší dorastenci

Tréner Albert Rusnák: "Hrali sme veľmi dobre. Súper prišiel v prvom polčase trikrát k našej bráne a trikrát strelil gól. Presnejšie, dva góly sme si strelili sami, najprv si dal vlastenca Ján Hutaj a chvíľu nato aj Ľubomír Korijkov. My sme znížili z priameho kopu, ktorý bol nariadený za faul a domáci hráč videl červenú kartu. Presne namieril Stanislav Danko. Hneď po rozohratí sme pressingom získali loptu, dostali sme sa do prečíslenia piatich proti dvom, ale vyriešili sme ho veľmi zle. Z následného protiútoku sa Petržalka dostala tretíkrát k našej bráne a zvýšila na 3:1. V druhom polčase sme naďalej hrali dobre, trikrát sme mali samostatný nájazd na domáceho gólmana, ale Fedor, Kovaľ a Štofík zahodili tutovky. Naďalej sme búšili do súpera a znížiť sa nám podarilo až v 86. minúte zásluhou Martina Regaliho. Na vyrovnanie nám už nezostal čas. Dnes sme vyhoreli v koncovke, preto sme prehrali."

FC Petržalka 1898 - MFK Zemplín Michalovce 3:2 (3:1)

Góly: 27. vlastný Hutaj, 32. vlastný Korijkov, 42. Ryšavý - 40. S. Danko, 86. Regali

MFK ZEMPLÍN: Kira - Popovič (72. Koscelník), Korijkov, J. Šimko, Hutaj (58. Csörgö) - L. Jacko, Kovaľ, S. Danko, J. Kiss - P. Fedor (60. Regali), Štofík

Mladší dorastenci

Tréner Ján Gajdoščík: "Chýbali nám viacerí hráči zo zostavy. Boli sme lepší ako domáci celok, no zahodili sme štyri čisté šance. Útočník Lukáš Apiar dvakrát z päťky neprekonal domáceho brankára. Rozhodujúci gól sme inkasovali v 78. minúte zo štandardnej situácie. Bol to však gól neregulárny, pretože domáci hráč poslal loptu do siete rukou."

FC Petržalka 1898 - MFK Zemplín Michalovce 1:0 (0:0)

MFK ZEMPLÍN: Babiak - Ďurík, D. Horňák, T. Tomko, Havrila - Chocholáček (65. J. Andrejko), Turík, Grič, L. Tóth (75. Mikovčík), P. Petričko - L. Apiar

Zdroj : mfkzemplin



Uverejnené: 16.08.2011 22:48:00 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.