files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Súperi sa Dukly asi boja

Už tretí súper v tomto týždni Dukle odriekol zápas. Po poľskom Sanoku, ktorý nepricestoval pre nedostatok hráčov a Detve, s ktorou sa stretnutie neuskutočnilo z rovnakého dôvodu je zápas s Prešovom už tretím, čo sa neodohral.

Zverenci trénera Ihnačáka normálne pricestovali na stretnutie do Prešove a začali rozcvičku. Na zimnom štadióne však nebolo kvôli hmle spôsobenej z veľkého tepla vidno ani na pol metra. Z toho dôvodu sa vedenia obidvoch klubov rozhodli priateľský zápas zrušiť.

"V tomto týždni máme asi smolu. Už tretí súper nám odriekol zápas. Bohužiaľ, dnes sa hrať nedalo. Na zimnom štadióne bola veľká hmla, ktorá bola spôsobená vysokými teplotami vonku. Hráči by počas zápasu nevideli ani na krok. Realizačné tímy po rozkorčuLovaní rozhodli, že sa zápas neuskutoční. Bolo by to totiž rizikom pre zdravie hráčov. Nič sa nedá robiť, musíme ísť ďalej, čakajú nás ďalšie prípravné stretnutia," povedal na margo neuskutočneného zápasu riaditeľ klubu HK Dukla Július Kmec.

Dukla teda z plánovaných troch tohtotýždenných stretnutí odohrala iba jeden, keď v stredu zvíťazila v Trebišove tesne 4:3. Utorok naplánovaný zápas najprv so Sanok, potom aj s Detvou bol zrušený kvôli hráčskym problémom súpera a proti dnešnému duelu bolo počasie.

Ďalší program Dukly :

Utorok 30.8. Michalovce - Prešov

Piatok 2.9. Michalovce - Miškolc (Maďarsko)

Utorok 6.9. Michalovce - Košice juniorka

Piatok 9.9. Michalovce - Piešťany (1. kolo ligy)



Uverejnené: 26.08.2011 19:50:42 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.