files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla nestačila doma na Prešov

Po neobvyklom týždni, keď Dukle odriekli zápas dvaja súperi a neodohralo sa ani stretnutie v Prešove sa predstavili Michalovskí hokejisti domácim fanúškom, keď privítali práve Prešov. Začiatok zápasu sa niesol v miernom tempe. Skóre otvoril po chybe domácej obrany Cmorej. V 18. minúte mohla Dukla vyrovnať, keď sa trojica Šechný, Minčák, Halás rútila na dvoch obráncov, no prihrávke Halása chýbali milimetre. Hneď z následnej akcie sa potvrdilo nedáš-dostaneš, keď hosťujúci Štefanech prekonal Božíka v bráne Dukly po druhykrát. V druhej tretine sa hral slabší hokej, keď hlavne Prešovčania čakali na chybu súpera. Tretia tretina sa niesla v nápore domácich. Tí však nevyužili obrovské množstvo šancí. Výborný výkon podala hlavne dvojica Halás, Boltun, ktorých bol plní ľad. Dukla znížila na 1:3 v presilovke, keď Minčákovú prihrávku využil na strelenie gólu domáci kapitán Šechný. O päť minút neskôr sa po krížnej prihrávke Bednára švihom presadil aj Minčák. Dukla následne vrhla všetky sily do útoku, no brankára hostí už neprekonala. V posledných sekundách sa pri domácej power play presadil od vlastnej modrej čiary Hurtaj.

 

HK Michalovce - HC Prešov 07 s.r.o. 2:4 (0:2,0:0,2:2)

Góly: 49. Šechný (Minčák, Valentín), 54. Minčák (Bednár) - 10. Cmorej (Caban), 18. Štefanech (Raček), 48. Kivader (Segľa M.), 60. Hurtaj.

Vylúčenia: 6:7, Presilovky: 1:1, Oslabenia: 0:0, Divákov 450.

Dukla: Božík: Žemba, Valentín, Minčák, Šechný, Králik - Šeliga, Boržík, Kovaľ, Lemešani, Mach - Hančák, Tomaščík, Bednár, Fajčák, Segľa - Mucha, Kobeľa, Halas, Boltun, Pavličko.


Ďalší program Dukly :

Piatok 2.9. Michalovce - Miškolc (Maďarsko)

Utorok 6.9. Michalovce - Košice juniorka

Piatok 9.9. Michalovce - Piešťany (1. kolo ligy)



Uverejnené: 30.08.2011 22:32:39 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.