files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla dnes proti miškolským Medveďom

Hokejisti HK Dukla Michalovce dnes privítajú v prípravnom zápase účastníka maďarskej Erste ligy Miškolc. Káder prvoligového celku je už takmer uzavretý, včera ho opustil obránca Kobeľa, ktorý sa vrátil do Trebišova. Na dnešný zápas nebudú k dispozícii P.Segľa, ani zo zranení ešte celkom nezotavená dvojica útočníkov Slovák a Paľovčík. Zápas s maďarským celkom sa začína o 17.00.


Káder už takmer uzavretý

Dukla sa tento týždeň predstaví domácim fanúšikom už po druhýkrát. V utorok domáci hokejisti nestačili na hráčov Prešova a podľahli im tesne 3:4. V tretej tretine síce už prehrávali 0:3, no obrovským náporom v závere sa im skoro podarilo vyrovnať. K presným zásahom Šechného a Minčáka však už žiadny nepridali a štvrtý gól inkasovali počas power play do prázdnej brány. Potešiteľné je, že hráčov, ktorých trápili zranenia ubúda. Obráncovia Valentín a Hančák už v utorňajšom zápase nastúpili, M.Slovák, či Paľovčík sa už zapojili do tréningového procesu, no na dnešný zápas ešte nebudú k dispozícii. Jediným zraneníým hráčom tak ostáva P.Segľa, ktorého trápia menšie zdravotné problémy, ale do začiatku súťaže (9.septembra) by mal byť trénerovi Ihnačákovi k dispozícii. "Káder už pomaly uzatvárame. Ešte pred zápasom s Prešovom sme poslali na hosťovanie do Trebišova Mareka Tomaščíka a Lukáša Popelu. Včera sme sa nedohodli na kontrakte ani s Kobeľom, ktorý takisto zamieril do Trebišova. Tento káder, čo budeme mať k dispozícii na dnešný a potom aj utorňajší zápas proti košickej juniorke, by už mal byť totožný s tým, ktorý bude nastupovať v lige. Doplniť ho môže nanajvýš ešte jeden hráč, takže veľké posuny už neočakávam," uviedol riaditeľ HK Dukla Július Kmec. My len dodajme, že na dnešný zápas s Miškolcom nebude k dispozícii ani dvojica Boltun, Halás, ktorá má povinnosti v košickej juniorke.

Súper z najvyššej maďarskej ligy

Dnešným súperom Dukly bude maďarský Miškolc. Miškolské Medvede ako sa oficiálne klub volá skončili v minulej sezóne na treťom mieste najvyššej maďarskej hokejovej ligy. V jeho radoch pôsobí slovenský útočník Martin Saluga, ktorý je odchovancom Spišskej Novej Vsi, ale pôsobil aj v Poprade, Trebišove, či českom Prostějove a Olomouci. V kádri miškolských Medveďov pôsobí aj trojica kanaďanov, obráncovia Matt Wadell, Andrew Darton a útočník Casey Bartzen. Zápas s týmto tímom sa začína o 17.00.



Uverejnené: 02.09.2011 11:03:19 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.