files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Nicol Čupková možno do ruskej Ufy

Slovenská hokejová útočníčka, michalovská odchovankyňa Nicol Čupková sa predstavila v kempe ruského tímu ŽHK Agideľ Ufa.

Hokejová reprezentantka Nicol Čupková sa v nasledujúcej sezóne možno stane ďalšou Slovenkou v najvyššej ruskej súťaži. O služby sympatickej osemnásťročnej útočníčky prejavil záujem klub ŽHK Agideľ Ufa. "V tomto klube som absolvovala aj kemp," prezradila pre agentúru SITA mladá hokejistka, ktorá sa vo farbách ruského tímu predstavila aj na turnaji v českom Brumove, kde Ufa v druhej polovici augusta v konkurencii ôsmich kolektívov obsadila druhé miesto za Tornadom Moskovská oblasť, slovenský zástupca Slovan Bratislava skončil na 7. pozícii.


Nicol Čupková sa teší z gólu Švédsku na ZOH vo Vancouveri (2:6)

 

Odchovankyňa michalovského hokeja to však s prestupom nebude mať také jednoduché. "Problémom je počet legionárok. Do Ufy pôjdem iba vtedy, ak z tímu odíde Američanka alebo Kanaďanka a uvoľní sa miesto," prezradila šikovná útočníčka, ktorá v roku 2010 reprezentovala Slovensko na ZOH v kanadskom Vancouveri. Nicol Čupková niekoľko posledných rokov hrávala v bratislavskom Slovane, kde ju viedol kouč národného tímu SR Miroslav Karafiát. "Ten zostal trochu prekvapený nad touto mojou úvahou vyskúšať si pôsobenie v zahraničí, veď ma čaká posledný rok v škole. Je to však nová skúsenosť, ktorú by som rada absolvovala," doplnila pre SITA slovenská hokejová reprezentantka.



Uverejnené: 06.09.2011 13:08:33 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.