files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Filip Serečin do Ružomberka

Vážny záujem prejavila Žilina, šuškalo sa aj o interese Senice a Slovana Bratislava. Ofenzívny univerzál Filip Serečin sa však rozhodol prikývnuť na ponuku Ružomberka. "Zavážila športová stránka," uviedol 21-ročný futbalista známy svojou technickou vyspelosťou, ktorý naposledy pôsobil v Michalovciach. V minulej sezóne zaznamenal sedemnásť gólov, tento ročník druhej ligy okorenil troma presnými zásahmi. Debut za MFK Ružomberok v Senici (1:2) okorenil gólom, hoci predtým absolvoval s novými spoluhráčmi jediný tréning.

Kedy ste začali "koketovať" s Liptákmi?
"Už v lete. Prvá ponuka sa však ešte prestupom neskončila. Potom však prišlo v rokovaniach k prestávke, no Ružomberok sa ozval znova. Nakoniec sa manažment MFK dohodol s vedením Michaloviec a ja som taktiež súhlasil s návrhom zmluvy."


Chcela vás Žilina, čo zavážilo pre pôsobenie pod Čebraťom?
"Povedali mi, žeby som možno nemal zo začiatku veľký priestor na ihrisku. Zo strany Ružomberka som cítil evidentný záujem. Mal som pocit, že ma chcú viac ako Žilinčania. Preto som sa rozhodol ísť touto cestou."

Rozhodli športové ambície?
"Určite áno. Mám 21 rokov a futbal teda nehrám pre peniaze. Chcem niečo dokázať a tu mám väčšiu šancu hrávať, akoby to bolo v prípade žilinského angažmánu."

Bolo ťažké naskočiť do Corgoň ligy po pôsobení v prvej lige?
"Myslím si, že ani nie. Potrebujem sa len trochu zohrať s chlapcami a určite to bude ešte podstatne lepšie. Gól ma teší, ale lepšie by bolo, keby sme získali body."


Corgoň ligu ste okúsili v Košiciach, vraciate sa do nej lepší?
"Myslím si, že áno. Tam som bol ešte mladý holub. Teraz sa vraciam už s nejakým menom. Snáď mi to bude sypať aj v najvyššej súťaži."

V Ružomberku sa hovorí o pohárovej Európe, ako sa pozeráte na tieto ambície?
"Musím sa priznať, že mužstvo príliš nepoznám. Strávil som v ňom zatiaľ krátky čas, absolvoval som jeden tréning a jeden zápas. Na toto budem vedieť odpovedať až neskôr."

Zdroj: profutbal



Uverejnené: 11.09.2011 15:32:07 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.