files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hc winLand dnes v Bardejove

Hádzanári Hc winLand Michalovce podľahli v stredajšom zápase na domácej palubovke Hlohovcu 20:24 a pripísali si tak prvú domácu prehru v sezóne. Už dnes ich čaká zápas ďalšieho kola, keď  o 19.30 hod. nastúpia na palubovke Bardejova.

 

Nenechali nič na náhodu

V zápase 5. kola bolo jasne vidieť, že Hlohovec je kvalitné, skúsené družstvo, ktoré sa na Michalovce veľmi dobre pripravilo. Vynikali hlavne v obrane, s ktorou mal winLand obrovské problémy. Michalovčania tak boli nútení zakončovať z ťažkých a nepripravených pozícii, čo bola voda na mlyn Hlohovcu. To, čo vynikajúca obrana nezastavila, pochytal brankár Žernovič, ktorý sa vypol k vynikajúcemu výkonu. To všetko bolo dôsledkom, toho, že Hlohovčania si odviezli domov dva body. "Na Michalovce sme sa veľmi dobre pripravili. V príprave sme nenechali nič na náhodu," rozhovoril sa tréner hostí Juraj Jurajov. "Domáci v dnešnom zápase na šťastie pre nás nepodali taký výkon ako proti Košiciam, či Novým Zámkom. My sme sa sústredili na našu hru, ktorou sme si v prvom polčase vypracovali štvorgólový náskok. V druhom dejstve sme zachytili úvod a rázom viedli už 11:20. Michalovce sa síce k nám priblížili na štyri góly, no v závere sme si víťaztvo ukontrolovali," dodal Jurajov, ktorý okrem toho, že kormidluje Hlohovec, je asistentom reprezentačného trénera Zoltána Heistera.  Za zmienku stojí, že do streleckej listiny sa zapísali iba piati hráči Hlohovca (Zaťko 7, Ďuriš 6, Dudáš 5, Mažár 4,Tallo 2).

Cez obranu hostí sa Michalovčania presadzovali veľmi ťažko

 

Rozhodli nepremenené šance a technické chyby

Po vysokom víťazstve nad Košicami (34:22) každý očakával od winLandu víťazstvo aj v tomto zápase. Zverenci trénera Jana však narazili na konsolidovaného súpera, ktorý bol popravde vo všetkých činnostiach lepším mužstvom. To chtiac- nechtiac musel uznať aj tréner domáceho tímu. "Bol to taký stojací zápas. My sme sa prispôsobili hre súpera, čo bola voda na jeho mlyn. Hlohovec hral veľmi rozumne, vypracovával si čisté šance, ktoré bohužiaľ aj premieňal. Škoda stratených lôpt, nepremených šancí, či technických chýb, ktorých sme sa dopustili. Ako som už povedal, my sme sa prispôsobili pomalej hre súpera, ktorá slávila úspech. Keď chceme v takýchto zápasoch vyhrávať, nemôžme sa prispôsobovať súperovi, tobôž nie takémuto ako je Hlhohovec," skonštatoval po zápase sklamaný tréner domáceho tímu Pavol Jano. Jeho zverenci v 40. minúte síce prehrávali už o deväť gólov 11:20, no zlepšenou hrou stiahli náskok súpera na štyri góly 16:20. "Práve v tom čase na nám hra začal dariť. No opäť sme sa dopustili technických chýb, keď sme trikrát stratili loptu, čo súper využil na ukľudnenie," doplnil kormidelník winLandu, ktorého zverenci dnes cestujú do Bardejova, kde o 19.30 odohrajú zápas 6. kola. "Čaká nás ťažký súper, ktorého silu ešte zvýrazňuje domáca palubovka. My sa však opäť potrebujeme naladiť na víťaznú vlnu a dúfam, že sa nám to podarí už dnes", dodal na margo dnešného zápasu Pavol Jano, ktorému dnes bude chýbať pre zranenie kolena pravá spojka Marián Huňady.

Štatistika: 

Hc winLand Michalovce - MŠK SPORTA Hlohovec  20:24 (10:14)

Pokutové hody: 6/4-8/6, Vylúčení: 3-1, Rozhodovali: Daňo, Sabol, Divákov: 1000

winLand: Kolpak, Bumbera – Kučer 1, Pilník 2, Frajkor, Krajňák, Sadovij 2, Svyridovič, Holdoš 3, Huňady, Gamrát 3, Miňo 1, Urban 4/2, Tybulevič 4/2 , Géci. Tréner: P.Jano

MŠK: Olejár, Žernovič, Kašťák – Takáč, Cibulka, Trandžík, T. Szücs, Laho, Salvata, Miženko, Ďuriš 6/4, Kasagranda, S. Mažár 4/1, F. Zaťko 7/2, Dudáš 5, Tallo 2. Tréner: J. Jurajov.

Najbližší program Hc winLand: 6. kolo: Piatok 23.9. Bardejov - Michalovce, 7. kolo: Piatok 30.9. o 19.30 Michalovce - ŠKP Bratislava, 8. kolo: Piatok 7.10. o 19.30 Michalovce - Považská Bystrica, 9. Kolo: Piatok 14.10. Michalovce - Topoľčany

Peter Brendza



Uverejnené: 23.09.2011 15:30:26 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.