files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín vyhral aj v Dolnom Kubíne

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce si pripísali na svoje konto ďalšie víťazstvo, keď na triumfovali na ihrisku nebezpečného Dolného Kubína 1:0. O jediný presný zásah zápasu sa postaral útočník MFK Zemplín Andrej Hesek, pre ktorého to bol prvý presný zásah v drese michalovského klubu. Zverenci trénera Petrželu sa tak udržali na prvom mieste tabuľky a po prvej tretine súťaže sa stali horúcim favoritom na postup do Corgoň ligy. Na budúci týždeň cestujú futbalisti MFK Zemplín do Lučenca. Doma ich môžu fanúšikovia vidieť o dva týždne, keď na svojom ihrisku privítajú rezervu corgoňligového Ružomberka.

O tri body MFK Zemplín sa postaral Andrej Hesek

Úvod bojovného zápasu mali lepší domáci futbalisti, ktorí začali aktívne a už v 4. minúte vyslal michalovskú bránu nepríjemnú strelu Čarnota, ale gólman P. Le Giang ju s námahou vytlačil na roh. V 11. minúte sa po centri dostala lopta k hosťujúcemu Škvarkovi, ktorý ju však v šestnástke minul. O osem minút strieľal domáci Dolinajec vedľa. V 28. minúte si vlastný gól takmer vsietil stopér Dargaj, ktorý hlavičkou pohladil brvno Le Giangovej brány. Tesne po uplynutí polhodiny hry mali obrovskú šancu hostia. Waseem zahral trestný kop do domácej šestnástky a brankárovi Trabalíkovi vypadla lopta, ktorú zachytil tesne pred bránkovou čiarou. V poslednej minúte prvého polčasu vyslal na domácu svätyňu nepresnú strelu kapitán Hottek.

Aj po zmene strán pokračoval vyrovnaný futbal, no v 52. minúte mohol udrieť Dolný Kubín, ale individuálnu akciu Simana zastavila pozorná obrana hostí. O štyri minúty v dobrej pozícii minul michalovskú bránu Dolinajec. V 58. minúte sa po prihrávke Krmpotiča dostával do šance Ruskovský, ale brankár Trabalík včasným vybehnutím hroziace nebezpečenstvo zažehnal. Po hodine hry vypálil prudko nad bránu Ruskovský. MFK Zemplín sa dočkal v 67. minúte, z pravej strany pekne odcentroval obranca Waseem a Hesek presnou hlavičkou k žrdi otvoril skóre - 0:1. Domáci museli po tomto momente otvoriť hru a Michalovčania mohli podnikať rýchle kontry do otvorenej obrany. V 83. minúte v dobrej pozícii netrafil ľavačkou Trabalíkovu svätyňu Škvarka. Hosťujúca obrana si s nakopávanými loptami domácich poradila a keď v závere po prečíslení zahodil tutovku Hesek, zrodilo sa najtesnejšie víťazstvo michalovského lídra.

MFK Dolný Kubín - MFK Zemplín Michalovce 0:1 (0:0)

Gól: 67. A. Hesek

ŽK: 87. L. Horváth - 53. Jakubčo, 71. A. Ceesay, 79. Dolný

Rozhodoval: Straka - 512 divákov.

MFK: I. Trabalík - J. Čarnota, Drengubiak, Jurky, Kutlík - Ujčík (83. Stupák), Demko, Siman, L. Horváth, Dolinajec - J. Podolský

MFK ZEMPLÍN: P. Le Giang - Waseem, Hottek, Dargaj, A. Ceesay - Ruskovský (90+. Fótyik), Krmpotič, Škvarka, Jakubčo (59. Zonzon) - D. Kunca (70. Dolný), A. Hesek

Zdroj: MFK Zemplín



Uverejnené: 01.10.2011 21:15:12 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.