files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dorastenci MFK Zemplín porazili Banskú Bystricu

Prvoligoví starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce zaknihovali druhé víťazstvo v rade, keď v zápase 11. kola zdolali doma FK Dukla Banská Bystrica hladko 3:0. Za Michalovce skórovali postupne Martin Regali, Oliver Špilár a Stanislav Danko. V trénerskom súboji dvoch Rusnákov - michalovského Alberta a banskobystrického Štefana - tak vzišiel víťazne kormidelník Zemplínčanov. Mladší dorastenci prehrali tesne 1:2.

Starší dorastenci

Zápas sa ešte ani poriadne nezačal a Michalovčania mali už v 4. minúte možnosť záhrávať pokutový kop, ktorý bol nariadený za faul v šestnástke. Loptu si na biely bod postavil Regali a prekonal gólmana Budinského - 1:0. V 9. minúte sa po centri z pravej strany dostal do veľkej šance hosťujúci Kamenský, ale na dvakrát výborne zasiahol brankár Bréda. V 28. minúte si kapitán Dukly Púpala takmer zrazil loptu do vlstnej brány. Krátko po uplynutí polhodiny hry sa po individuálnej akcii dostal do obrovskej šance Danko, ale jeho strela mierila tesne vedľa.

Po zmene strán bol v akcii opäť domáci kapitán Danko, keď spoza pokuotvého územia vystrelil mimo brány. V 54. minúte odcentroval Koscelník a lopta skončila na brvne Budinského svätyne. V 68. minúte sa osmelili aj hostia, Sásik vystrelil tesne nad. O deväť minút Kamenského strelu chytil Bréda. Domáci pridali druhý gól v 81. minúte, Danko z trestného kopu našiel Špilára a ten jemným tečom dostal loptu do siete - 2:0. V 86. minúte hosťujúci Vesel škaredo fauloval prenikajúceho Kovaľa a okamžite dostal červenú kartu. V 88. minúte sa MFK Zemplín radoval do tretice, z vnútra šestnástky vystrelil presne k žrdi Danko a stanovil výsledok na konečných 3:0.

MFK Zemplín Michalovce - FK Dukla Banská Bystrica 3:0 (1:0)

Góly: 4. Regali (11 m), 81. O. Špilár, 88. S. Danko

ŽK: 17. Santoris (Banská Bystrica)

ČK: 86. Vesel (Banská Bystrica)

Rozhodoval: Š.Leško - 120 divákov.

MFK ZEMPLÍN: Bréda - Popovič, Korijkov, Mano, Hutaj - S. Danko, Kovaľ, Hromada, Csörgö (40. Koscelník) - O. Špilár (83. Štofík), Regali

Mladší dorastenci

Zverenci trénera Alberta Rusnáka smoliarsky prehrali o gól, keď ten rozhodujúci inkasovali v posledných sekundách hry. Za stavu 1:1 mali Michalovčania množstvo šancí na naklonenie misky váh na svoju stranu, ale úspešní neboli a tak v závere pykali.

MFK Zemplín Michalovce - FK Dukla Banská Bystrica 1:2 (0:0)

Góly: 60. Grič - 47. M. Chovan, 80+. Balko

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - T. Tomko, D. Horňák, Havrila - L. Tóth, J. Kiss (55. Ďurik), Grič, Turik, P. Petričko (72. Lechman) - T. Kolesár, T. Vožný.

Zdroj: mfk zemplin



Uverejnené: 09.10.2011 19:51:52

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623