files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Užívaj si života, gabotherm je istota!

 

V priebehu októbra sa v 7 slovenských mestách uskutoční prezentačná akcia spoločnosti KKH, ktorá je výhradným distribútorom podlahového vykurovania  s rúrkami gabotherm pod názvom: „Užívaj si života, gabotherm je istota“. Celý projekt je zameraný na predstavenie sálavého nízkoteplotného systému podlahového/stenového/stropného vykurovania s rúrkami gabotherm, ktorý je „voľba istoty“. Samotný projekt sa uskutočňuje od 10.10 do 24.10. 2011. Vždy v dopoludniajších hodinách. Každá prezentačná akcia sa skladá z viacerých častí. Montážnici a zákazníci budú aktívne oslovovaní a pozývaní na raňajky. Počas celej doby trvania prezentačnej akcie sa budú uskutočňovať súťaže založené na pokladaní polybuténovej rúrky gabotherm na systémovú dosku tak, aby vytvorili obrazec podľa predloženého obrázka.

 

17.10 pondelok Košice pred veľkoobchodom Empiria

 

 

Cieľom prezentačnej akcie „Užívaj si života, gabotherm je istota!“ je zviditeľniť systém podlahového vykurovania s rúrkami gabotherm ako kvalitný a bezporuchový systém. Investovať do rokmi overeného podlahového vykurovania sa totiž oplatí! Nielen kvôli zníženiu nákladov za energie, ale aj preto, že systém môže bezchybne fungovať desiatky rokov bez poruchy. Pri podlahovom vykurovaní s rúrkami gabotherm totiž žiadne nehody nehrozia! Namiesto obáv a starostí si budete celé roky spokojne užívať príjemný pocit z tepla.

 

Spoločnosť KKH je exkluzívny distribútor podlahového vykurovania s rúrkami gabotherm. Na trhu pôsobí od roku 1992 a vyprofilovala sa ako expert na špičkovú vykurovaciu techniku a profesionálne poradenstvo pri výbere, údržbe a servise optimálneho vykurovacieho systému.


 

 



Uverejnené: 10.10.2011 15:14:08 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.