files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Mladší dorastenci rozdrvili Trenčín

V priebehu štyroch dní zaznamenali prvoligoví starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce už druhú prehru na vlastnom trávniku. Po stredajšom zakopnutí s Dubnicou (1:3), dnes nestačili ani na súpera z Trenčína, ktorému podľahli 1:2. Michalovčania za ujali vedenia v prvom polčase zásluhou Ľubomíra Korijkova, ale po prestávke hostia zlepšeným výkonom zápas otočili vo svoj prospech a zvíťazili tesne 2:1. Viac sa darilo mladším dorastencom, ktorí nad Trenčínom zvíťazili vysoko 5:1. O osude zápasu rozhodli už do prestávky, keď si vypracovali štvorgólový náskok.

Starší dorastenci

V zaujímavom stretnutí vyslali prvý strelecký pokus hostia, V 7. minúte si s technickým zakončením Kyselicu poradil gólman Bréda. V 16. minúte vystrelil po zemi Trenčan Bero, ale namieril iba do žrde. O tri minúty prišiel prvý gólový moment stretnutia, MFK Zemplín mal príležitosť rohového kopu, ten zahral Kiss presne na hlavu stopéra Korijkova a bolo 1:0. Odpoveď hostí prišla v 28. minúte, Lobotka však hlavičkoval tesne vedľa Brédovej brány. V 33. minúte podnikli hostia rýchly protiútok, Morong prihral do šestnástky Bezákovi, ale jeho zakončenie vyškriabal spod brvna michalovský gólman. Potom nasledovali dva strelecké pokusy na domácej strane, z dobrých pozícii minuli bránu Bohunského Danko a Štofík. Záverečné slovo prvého polčasu patrilo hosťujúcemu Lobotkovi, zakončil tesne nad.

Do druhého polčasu nastúpili hostia aktívnejšie a 58. minúte vychytal Bréda v tutovke Skovajsu. O štyri minúty nato však už ten istý hráč bol úspešný a po centri vyrovnal zblízka na 1:1. V 64. minúte vytiahol Bréda ďalší výborný zákrok, keď vychytal Opatovského. Tá istá dvojica bola v akcii aj v 72. minúte, hosťujúci hráč opäť nevyzrel na brankára Zemplínčanov. Michalovčania veľkému tlaku hostí neodolali a v 73. minúte sa po rohovom kope presadil Bednárik a naklonil misky váh na stranu svojho tímu. O dve minúty mohol zvýšiť náskok Trenčína Bezák, ktorý po prihrávke Šika mieril tesne vedľa. V závere sa domáci snažili aspoň o vyrovnanie, ale najväčšiu šancu zahodil striedajúci Fedor, ktorý zoči-voči brankárovi AS neuspel.

MFK Zemplín Michalovce - AS Trenčín 1:2 (1:0)

Góly: 19. Korijkov - 62. Skovajsa, 73. Bednárik

Rozhodoval: Eperješi - 100 divákov.

MFK ZEMPLÍN: Bréda - Popovič, Korijkov, A. Varga, Hutaj - L. Jacko, J. Kiss (77. Sochanič), Hromada (46. Koscelník), S. Danko - Regali, Štofík (60. P. Fedor)

Mladší dorastenci

Tréner Ján Gajdoščík: "V úvodnom dejstve sme hrali veľmi dobre kombinačne a takmer každú šancu sme dokázali premeniť na gól. Po prestávke sme prestriedali zostavu, príležitosť dostali hráči, ktorí hrávajú menej. Tempo hry opadlo, ale naďalej sme kontrolovali priebeh zápasu. Krátko po hodine hry za stavu 5:1 ešte Grič nepremenil pokutový kop."

MFK Zemplín Michalovce - AS Trenčín 5:1 (4:0)

Góly MI: 4. J. Šimko, 15. Turik, 21. T. Vožný, 29. a 67. P. Petričko

MFK ZEMPLÍN: Babiak - Ďurik (45. D. Horňák), T. Tomko, J. Šimko, Havrila (60. M. Bomboš) - L. Tóth, Turik (45. Ilinjo), Grič, P. Petričko - T. Kolesár, T. Vožný (45. Chocholáček)



Uverejnené: 05.11.2011 22:04:58

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623