files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Spoločnosť Lidl podporí základné školy


 

Obyvatelia východoslovenského mesta Kráľovský Chlmec majú novú predajňu potravín, ktorú spoločnosť Lidl otvorila na Štefánikovej ulici v pondelok 7. novembra 2011 o 7,00 hod. Súčasťou slávnostného otvorenia bola podpora žiakov miestnych základných škôl sumou 0,50 € z každého nákupu nad 10 € v prvý deň predaja. Celkovo sa tak podarilo získať 641,50 eur. Spoločnosť Lidl sa rozhodla túto sumu navýšiť, základné školy na Hunyadiho ulici a na L. Kosstuha si tak rozdelia sumu 6 000 eur.

 

"Veľmi nás potešilo, že náš zámer prišlo podporiť veľké množstvo zákazníkov," povedala Jana Čupková, hovorkyňa spoločnosti Lid, a dodala: „verím, že sa deti už čoskoro budú tešiť z nového športového vybavenia."

Slávnostné otvorenie 119. predajne sa uskutočnilo za účasti primátora mesta Jozefa Baloga, riaditeliek základných škôl Kataríny Hurkovej a Ivety Novellovej a zástupcov spoločnosti Lidl. Predajňa Lidl v Kráľovskom Chlmci o rozlohe 800 m2 ponúka zákazníkom 52 parkovacích miest, z toho 2 vyhradené miesta pre telesne postihnutých. Štandardné vybavenie predajne je obohatené o vlastnú pekáreň, nakupujúci tak majú k dispozícii zaručene čerstvé pečivo priamo v predajni. Spoločnosť Lidl ponúka v tejto lokalite nielen rozšírené možnosti nákupu pre obyvateľov, ale aj nové pracovné príležitosti. V tejto predajni našlo uplatnenie 16 zamestnancov.

 

O spoločnosti Lidl

 

Spoločnosť Lidl otvorila svoje prvé predajne v Slovenskej republike v roku 2004. Počas jej pôsobenia na slovenskom trhu sa jej podarilo rozšíriť obchodnú sieť na 119 predajní. LIDL získal v Českej republike už po tretí raz titul Obchodník roka.

Blízkosť predajní k zákazníkom a jednoduchosť predaja sú základom úspechu spoločnosti. Predajne Lidl sú špecifické svojou vysokou funkčnosťou, účelovosťou, príjemným a čistým prostredím. Jasné a prehľadné rozdelenie jednotlivých uličiek umožňuje zákazníkovi rýchlu a jednoduchú orientáciu. Na prvom mieste spoločnosti stojí vždy zákazník. Okrem značkových výrobkov nájdu zákazníci v regáloch obchodov Lidl tiež vynikajúce produkty predávané pod vlastnou značkou ako aj široký výber mliečnych a chladených výrobkov, údenín, rýb a hydinového mäsa. Navyše denne nechýba čerstvé ovocie, zelenina a rozmanitý výber pečiva.

Celý sortiment tovaru neustále podlieha prísnej kontrole kvality a len dodávatelia, ktorí spĺňajú tieto vysoké normy kvality, môžu svoj tovar do Lidlu dodávať. Spoločnosť Lidl pravidelne pripravuje pre svojich zákazníkov zľavové akcie a špeciálne tematické týždne. Okrem potravinárskeho sortimentu sú v rámci týchto akcií ponúkané aj potreby pre domácnosť, kanceláriu, šport, zábavu alebo domácich majstrov.

Viac informácií na www.lidl.sk

 

Primátor mesta Kráľovský Chlmec Jozef Balog prestriháva pásku s riaditeľom logistického centra Lidl v Prešove Miroslavom Růžičkom.

 

Snehuliaci pred novou predajňou Lidl na Štefánikovej ulici v Kráľovskom Chlmci.





Uverejnené: 11.11.2011 00:22:48 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.