files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hc winLand čaká posledný zápas základnej časti

Hádzanári Hc winLand, ktorí sú po trinástich extraligových kolách na peknom druhom mieste, musia do skončenia základnej časti odohrať ešte jeden zápas. Ten absolvujú zajtra, čiže v piatok 18.11, kedy o 20.00 nastúpia v Bratislave, proti tamojšiemu ŠKP.  

Dobili baterky

Extraligový nováčik mal počas minulého týždňa odohrať zápas s Bardejovom. Ten sa však dva dni pred uskutočnením duelu odhlásil z extraligy a tak mali Michalovčania voľno. „Voľno po reprezentačnej prestávke nám síce prišlo vhod, no ja sa z toho neteším. Bol by som radšej, keby sme zápas s Bardejovom odohrali. Keďže sme minulý týždeň nehrali, prispôsobili sme tomu tréningový proces. Zamerali sme sa na niektoré kondičné veci a samozrejme aj na regeneráciu. Dalo by sa povedať, že sme voľno využili na dobitie bateriek,“ skonštatoval tréner winLandu Pavol Jano, ktorého zverenci naposledy odohrali majstrovský zápas v sobotu 29. 10., keď na ihrisku Hlohovca prehrali 29:38.


Problémy so zraneniami trvajú

Už pred posledným zápasom malo druhé mužstvo extraligovej tabuľky problémy so zraneniami niektorých hráčov. Tie doposiaľ nepominuli. Je to pravda. Stále sa boríme so zdravotnými problémami. „Huňady je po operácii kolena, na piatkový zápas proti ŠKP nemôžu nastúpiť ani Holdoš, Sadovyj, či Géci. Musíme sa s tým však vysporiadať a hrať s tým, čo je v poriadku,“ zdôraznil lodivod winLandu, ktorého na druhej strane teší, že jeho družstvu v týchto dňoch doplnila dvojica hráčov Richard Babjak a Daniel Orlovský, ktorý naposledy pôsobili v Bardejove. „Títo dvaja k nám prichádzajú na hosťovanie do konca sezóny z konkurenčného Prešova, kde sú kmeňovými hráčmi. Som rád, že sa nám ich podarilo v zrýchlenej dobe vybaviť a môžu hrať už v Bratislave. Vzhľadom k našej maródke sa určite budú hodiť,“ uviedol Pavol Jano.

Nepríjemný súper

Na winLand čaká v piatok náročný súper. Ten potvrdil svoje kvality už v  Michalovciach, keď síce prehral 19:30, no do 25. minúty to bol vyrovnaný zápas. „Podľa môjho názoru je tento extraligový ročník veľmi vyrovnaný, čoho dôsledkom bolo aj niekoľko prekvapení. ŠKP Bratislava je nepríjemný súper, ktorý svoje kvality ukázal aj u nás,“ dodal kormidelník winLandu, ktorého zverenci na tento zápas cestovali o deň vopred.

Peter Brendza



Uverejnené: 17.11.2011 17:03:48 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.