files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hc winLand v poslednom kole s prehrou na konte

Hádzanári Hc winLand Michalovce prehrali v zápase 14. extraligového kola na palubovke ŠKP Bratislava vysoko 25:36. Zverenci trénera Jana, ktorí cestovali na toto stretnutie výrazne oslabení, počas celého stretnutia nenašli recept na domácich a tí sa tak tešili z vysokej výhry. Michalovčania týmto stretnutím ukončili základnú časť extraligy, po ktorej skončia buď na druhom, alebo po prípadnej dnešnej výhre Hlohovca nad Novými Zámkami na treťom mieste. Ich ďalší program bude známy posobotňajších zápasoch 14.kola.


ŠKP Bratislava - HC winLand Michalovce 36:25 (22:13)

Najviac gólov: Pupík, Slaninka a Kuchárik po 6 - Orlovský 8, Kučer 6, M. Urban 3

Pok. hody: 1/1 - 1/1, vylúčení: 3 - 5, rozhodovali: Cipov a Pastierik, 350 divákov

Na zápas v Bratislave nastúpili hráči Michaloviec  bez niekoľkých pilierov základnej zostavy, ktoré si museli doliečiť svoje zranenia. Na hre winLandu to bolo vidno, keď už od úvodu začali jeho hráči strácať so súperom krok. Obrana domáceho ŠKP bola nezlomná a na druhej strane pôsobili domáci v útočnej fáze veľmi istým dojmom. Dopomohlo im k tomu aj niekoľko gólov od úvodu stretnutia, ktorými sa dostávali postupne do vyššieho vedenia. Hráči Michaloviec nevedeli odpovedať a nájsť ten správny recept na prekonanie bratislavského brankára Pejka, ktorý počas celého stretnutia predvádzal spoľahlivý výkon. Michalovčania strácali postupom času so súperom krok a v 12.minúte vyhrávalo domáce ŠKP už o päť gólov v pomere 8:3. Na palubovke úradoval najmä aktívny Mikuš. Hráči winLandu boli v zakončení úplne bezzubí, čo Bratislavčania  na druhej strane palubovky dokonale využívali. Úspešne dopraviť loptu do siete sa zverencom trénera Jana podarilo až v 14.minúte, teda po desiatich minútach od ich posledného streleného gólu. Jeho autorom bol Lukáš Gamrát. Zdalo sa, že Michalovce sa trošku nakopli a nadýchli k obratu, keď sa v 17.minúte dotiahli na rozdiel troch gólov po zaváhaniach súperovej obrany na 10:7, no zázrak sa nakoniec nekonal. V priebehu nasledujúcich štyroch minút zvýšilo ŠKP svoj náskok až na rozdiel siedmich gólov, na čo nedokázal winLand do konca prvého polčasu odpovedať. Ba práve naopak. Rozdiel skóre sa ešte zvyšoval a to polčasové sa zastavilo na čísle 9. V druhom polčase sme videli už vyrovnanejšiu hádzanú. Bratislavčania si kontrolovali svoj náskok a hostia z Michaloviec sa nedokázali vážnejšie dotiahnuť na svojho súpera, hoci početné množstvo šancí na to mali. Rozchytal sa aj brankár Michaloviec Kolpak, ktorý zastavil niekoľko tvrdých striel domácich. Štatút hviezdy zápasu by  však zrejme právom patril hlavne domácemu brankárovi Pejkovi, ktorý aj v dejstve číslo dva kazil radosť hráčom winLandu. Napriek tomu, že v ňom Michalovčania predviedli o niečo lepší výkon, strelili však o gól mene ako v tom prvom, a to sa odzrkadlilo na celozápasovom rozdiele skóre. Domáci zvíťazili až o 11 gólov, čo winLandu pred nadstavbou na psychike nepridá, no treba uznať, že výhra hádzanárov ŠKP bola určite zaslúžená. Týmto zápasom sa skončila zároveň aj základná časť mužskej extraligy.

Pavol Jano (tréner winLandu): "Ťažko sa mi vyjadruje k zápasu, pretože až takýto výsledok som nečakal. Išiel som trošku do rizika, že som postavil v základnej zostave dvoch nových hráčov, ktorí nemohli byť zohratí s tímom. Najviac to haprovalo v obrane a netušil som, že natrafíme na takú Bratislavu, ktorej to v tomto stretnutí dokonale padalo. Maroš Kolpak dnes nemal svoj deň a my sme vzhľadom na zostavunemohli hrať hádzanú, ktorú sme zvyknutí hrať. Výsledok zápasu je trošku kvázi nepomer, pretože mali sme šance a mohli sme s ním ešte niečo urobiť. Nakoniec to takto vypálilo a v našom znení to vyzerá strašne."

Zdroj: sportaction.sk



Uverejnené: 19.11.2011 12:41:58 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.