files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla už štyrikrát bez prehry, zajtra v Bardejove

Hokejisti HK Dukla Michalovce porazili v poslednom domácom zápase základnej časti Topoľčany 5:4 po samostatných nájazdoch. V stretnutí proti tímu, ktorý bojuje o účasť v prvej desiatke síce zverenci trénera Okuliara viedli niekoľko minút pred koncom 4:2, no hosťom sa dvoma gólmi v priebehu niekoľkých sekúnd podarilo vyrovnať. V samostatných nájazdoch sa nakoniec šťastie usmialo na Duklu, keď rozhodujúci nájazd premenil Miloš Paľovčík. Dukla tak nenašla premožiteľa ani vo štvrtom zápase v rade. V piatok cestujú zverenci trénera Okuliara do Bardejova, kde odohrajú posledné kolo základnej časti. Až po ňom bude známy program nadstavbovej časti, kde sa prebojovalo desať najlepších tímov.

Opäť ich trápila koncovka

Hokejisti Dukly Michalovce v zápase proti Topoľčanom viedli niekoľko minút pred koncom 4:2, no hostia dvoma zlepenými gólmi v priebehu sedemnástich sekúnd vyrovnali na 4:4 a poslali tak zápas do predlženia. "My sme dnes nepremenili obrovské množstvo šancí. Hlavne v prvej tretine sme mali niekoľko čistých príležitosti, no strelili sme iba jeden gól. V druhej tretine hostia ožili, po zle vyriešených herných situáciách sme dvakrát inkasovali a súpera tak dostali do hry. V tretej tretine sme sa dostali do vedenia 4:2, no neudržali ho," povedal k zápasu lodivod Dukly Branislav Okuliar, ktorý následne dodal. "Takémuto mužstvu, ako sme my by sa toto naozaj nemalo stávať. Bohužiaľ, podľa mňa sme v tomto stretnutí jeden bod stratili, keďže dvojgólový náskok pred koncom musíme udržať. Ak chceme byť v prvej štvorke, takéto zápasy nemôžeme strácať," nešetril kritikou Okuliar.

Zaslúžene víťazstvo

Keďže predlženie víťaza zápasu neprinieslo, na rad prišla lotéria zvaná trestné strieľanie. V nich boli nakoniec úspešnejší domáci hokejisti. Rozhodujúci samostatný nájazd premenil Miloš Paľovčík, ktorý bol v zápase autorom aj tretieho gólu Dukly. "Stretnutie sme začali veľmi dobre, vypracovali si vynikajúce šance, no presadili sa iba raz. Opäť sa opakovali naše chyby, zase sme pustili súpera do zápasu. Cez druhú prestávku sme si v šatni povedali, že to takto ďalej nejde," uviedol strelec rozhodujúceho samostatného nájazdu. Ten v tretej tretine zdvihol zástavu Dukly, keď strelil tretí gól. O niekoľko minút sa presadil aj Minčák a zdalo sa, že Dukla si pripíše na svoje konto víťazstvo. "Už som to čakal aj ja. Dostali sme však dva lacné góly a súper tak vyrovnal na 4:4. Aj napriek tomu si myslím, že dnes sme boli lepším mužstvom  a zaslúžili si víťazstvo," dodal skúsený center.

 



Uverejnené: 01.12.2011 22:34:12 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.