files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla v slabom zápase podľahla Piešťanom

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v stretnutí 7. kola nadstavbovej časti o postup do play off na domácom ľade s Piešťanmi 0:2. V slabom zápase si Dukla počas celého zápasu nevypracovala čistú gólovú šancu. Hostia sa po dvoch góloch strelených ešte v prvej tretine zavreli do obrany, kde pohodlne kontrolovali priebeh hry. Dukla sa tak s týmto kalendárnym rokom rozlúčila s prehrou. Ďalšie zápasy odohrajú zverenci trénera Branislava Okuliara až v januári. Na troch kráľov, čiže 6. januára privítajú na svojom ľade o 17.00 celok Detvy.

HK Dukla Michalovce - ŠHK 37 Piešťany  0:2  (0:2,0:0,0:0)

Góly: 2. Chylo (Mertel, Ručkay), 16. Ručkay (Hruška)

Vylúčení: 0:2. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Halecký – Benuška, Hric. Divákov: 500.

MICHALOVCE: Kurali - Boržik, Šeliga, Hančák, Petruňa, Mucha, Penxa, Škrak - Minčák, Fajčák, Drotár - Majeský, Palovčík, Halás - Pavličko, Gašpar, Králik - Kovaľ, Dobrý, Boltun.

PIEŠŤANY: Ondrejka - Bokroš, Bučka, Urban, Kolník, Schneider, Hruška, Filip, Mrázik - Jánoš, Mišura, Lisoň - Haring, Peško, Mihálik - Ručkay, Mertel, Chylo - Vrána, Macháč, Klčo.

V zápase veľmi slabej úrovne sa ujali vedenia hostia už v 2. minúte, keď sa po prihrávke Mertela presadil Chylo. O niekoľko sekúnd mohol vyrovnať Halás, no Ondrejku v bránke hostí neprekonal. Potom sa dlhý čas nič nedialo. Domáci hokejisti hrali bez nápadu, či nasadenia, hostia sa zase prispôsobili ich hre a z obrany vyrážali do protiútokov. Do konca prvej tretiny im aj jeden vyšiel, keď sa pred Kuraliho dostal Ručkay a pohodlne upravil na 0:2. Po tomto góle nastala v bránke domácich zmena, keď Kuraliho vymenil Kotvan. V závere úvodnej časti mohol zvýšiť vedenie hostí Peško, no Kotvan bol proti.

Ani v druhej tretine neprišla zmena. Dukla stále hrala ako v kŕči, zatiaľ čo hostia pohodlne kontrolovali priebeh hry. V 22. minúte mohol znížiť náskok Dobrý, no pri individuálnej akcii mu už neostal čas na zakončenie. V polovici druhej časti mal kontaktný gól na hokejke Drotár, jeho strela však tesne minula bránu. Následne nikto nedosiahol na Gašparovu prihrávku, ktorá prešla cez celé bránkovisko. O niekoľko minút sa vyznamenal Kotvan, ktorý skorým vybehnutím zamedzil šanci Chyla. Michalovský golman ukázal svoje umenie aj v 35. minúte, keď chytil čistý gól z Peškovej hokejky.

Ani v tretej časti sa domáci priaznivci gólu v sieti Piešťan nedočkali. Šance Drotár v druhej minúte, či Minčáka v posledných sekundách ostali nevyužité a tak michalovskí hokejisti odchádzali z ľadu so zaslúženou prehrou.

Ďalší program HK Dukla: 9. kolo: Piatok 6.1.2012. o 17.00 Michalovce - Detva. 10. kolo: Utorok 10.1. o 17.00 Michalovce - Liptovský Mikuláš. 11. kolo: Piatok 13.1. o 17.00 Michalovce - Trnava.



Uverejnené: 22.12.2011 20:38:36

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623