files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Polícia posilnila výkon služby

 


V súvislosti s nepriaznivým vývojom dopravno - bezpečnostnej situácie na cestách Košického kraja a blížiacim sa koncom roka 2011 bude v dňoch 28. decembra 2011 až 1. januára 2012 zvýšený dohľad nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky s cieľom zabezpečiť maximálnu bezpečnosť všetkých účastníkov cestnej premávky.

Z uvedeného dôvodu bude nepretržitý zvýšený dohľad nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky na hlavných cestných ťahoch, nehodových úsekoch, v miestach so zvýšeným pohybom chodcov, so zameraním najmä na kontrolu pravidiel cestnej premávky jej nemotorovými účastníkmi s osobitným dôrazom na reflexné vybavenie chodcov a cyklistov za zníženej viditeľnosti, používanie priechodov pre chodcov, ako aj na rešpektovanie ustanovení pravidiel cestnej premávky týkajúcich sa povinností vodičov voči chodcom a naopak. Prísne sa bude pristupovať aj ku vodičom jazdiacim pod vplyvom alkoholu, alebo iných návykových látok. Kontrolovaný budú najmä vodiči s vodičským oprávnením nie starším ako 5 rokov a vodiči jazdiaci na motorových vozidlách agresívnym a arogantným spôsobom, pričom bude zapojený maximálny počet policajtov služby dopravnej, poriadkovej a železničnej polície vyhlásila od dňa 28.12.2011 do 01.01.2012 vrátane riaditeľka Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach plk. JUDr. Jana Baranová.

Občanov žiadame, aby dbali na svoju bezpečnosť a aj bezpečnosť ostatných účastníkov cestnej premávky.

Taktiež pri používaní zábavnej pyrotechniky je potrebné dodržiavať základné bezpečnostné požiadavky na pyrotechnické výrobky s cieľom predísť nehodám. Predajcov upozorňujeme, že pyrotechnické výrobky sa nepredávajú ani inak nesprístupňujú spotrebiteľom, ktorých vek je obmedzený podľa tried zábavnej pyrotechniky. Žiadame predajcov, aby dodržiavali určené vekové obmedzenia.

V novom roku prajeme veľa šťastných kilometrov bez nehôd, veľa zdravia, pohody a každodenných úspechov v osobnom i v pracovnom živote.

Vedenie KR PZ v Košiciach



Uverejnené: 29.12.2011 23:19:30 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.