files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Názvy "kruhákov" čoskoro spoznáme



Michalovská radnica ukončila v závere minulého roka anketu, ktorou vyzvala verejnosť na zasielanie návrhov pre pomenovanie siedmich okružných križovatiek na území mesta, ako aj novej fontány situovanej na zrekonštruovanom Námestí slobody. Mestský úrad dostal v tejto súvislosti počas uplynulých mesiacov klasickou poštou, ako aj vyplnením anketového formulára na internete vyše 100 podnetov zo strany miestneho obyvateľstva.

 
      

Hovorkyňa michalovskej radnice Iveta Palečková TASR informovala, že víťazné názvy fontány a jednotlivých "kruhákov" zverejní Mestský úrad v 1. štvrťroku tohto roka. Ako dodala, vyše stovka respondentov navrhla pomenovať spomínané stavby mesta najčastejšie podľa zemepisných názvov príslušných lokalít, ako aj podľa mien významných osobností.    

Lepšia orientácia

Iniciatíva radnice v podobe hľadania vhodných názvov pre kruhové objazdy vzišla podľa Palečkovej slov z potreby lepšej orientácie motoristov či chodcov na území mesta. "V Michalovciach sa v súčasnosti nachádza sedem okružných križovatiek. Nie vždy sa však vieme rýchlo zorientovať, keď potrebujeme konkrétnu križovatku označiť pri bežnej komunikácii," poznamenala hovorkyňa. 

Radnica komunikuje s verejnosťou pravidelne

Michalovská radnica komunikuje s verejnosťou prostredníctvom zverejnených ankiet pravidelne. V uplynulom období mohli Michalovčania vyjadriť svoj názor na fungovanie mestského kultúrneho strediska, alebo navrhnúť postupy pre zvýšenie separácie odpadov na území mesta. Samosprávu aktuálne zaujíma, ako sú miestni obyvatelia spokojní s programovou štruktúrou mestskej televízie Mistral.   

 

TASR



Uverejnené: 08.01.2012 23:01:14 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.