files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Iuventa úspešná v Užhorode, winLand prehral v Mielci

Počas dnešného dňa odohrali oba michalovské hádzanárske celky prípravné zápasy za hranicami Slovenska. Hráčky Iuventy Michalovce si to namierili do blízkeho Užhorodu, kde sídli už ich tradičný súper v prípravných zápasoch, celok Karpaty Užhorod, ktorý vedie bývalý lodivod Iuventy Boris Petrovskij. Hráčky Slovenského majstra, potom, čo v Užhorode pred dvoma týždňami remizovali 24:24, tentoraz bez väčších problémom zvíťazili 34:26 (18:16). Zverenky trénera Packu síce cestovali na toto stretnutie oslabené o viaceré hráčky (Gubiková, Kudročová, Bachyrievová, Horňáková), no na ich výkone to vôbec nebolo vidno a z Užhorodu si priviezli cenné víťazstvo. Vynikajúci výkon podala hlavne brankárka Krebsová, ktorá mala viac ako 50% úspešnosť zásahov. Menej sa už darilo ich mužským kolegom, ktorý prezmenu cestovali do Poľska, kde nastúpili na zápas proti štvrtému tímu tamojšej Ekstraklasy, Tauronu Stall Mielec, ktorému podľahli 28:35. Zverenci trénera Pavla Jana budú mať šancu na reparát, keďže sa s týmto súperom stretnú aj zajtra predobedom. Po tomto zápase cestujú michalovčania domov, keďže ich už počas víkendu čaká domáci turnaj winLand Cup, ktorý začína v piatok 20.1. a vyvrcholí v nedeľu 22.1.

Aleksander Tibulevyč zaznamenal štyri presné zásahy

 

Tauron Stall Mielec - Hc winLand Michalovce 35:28 (17:16)

Michalovce: Bumbera, Popčák, Kolpak - Kučer 3, Sadovyj 9, Pylypenko 2, Geci 2, Frajkor 2, Tibulevyč 4/1, Holdoš, Orlovský, Babjak 1, Kuzmenko, Pilník 2, Miňo 2, Čorej 1, Kollar.

Karpaty Užhorod - Iuventa Michalovce 26:34 (14:18)

IUVENTA: Krebsová - Tobiašová 3, Feňovčíková, Geričová 1, Olšovská, Trehubovová 7, Wollingerová 5, Hollá 5, Szollosiová 3, Rebičová 1, Bačíková 2, Kovaličková 5, Polláková 2.



Uverejnené: 17.01.2012 21:46:13 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.