files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla triumfovala vTopoľčanoch

Hokejisti HK Dukla Michalovce vyhrali v zápase 14. kola I. hokejovej ligy na ľade Topoľčian 6:2. O jej presné zásahy sa postarali dvakrát Majeský a Opatovský, po jednom góle si na svoje konto pripísali Šechný, pre ktorého to bol jeho prvý gól po návrate do Michaloviec a Slovák. Zverenci trénera Vodilu si tak na svoje konto pripísali už tretie víťazstvo v rade. V ďalšom stretnutí sa hokejisti Dukly predstavia doma, keď v piatok 27. januára o 17.00 privítajú na svojom ľade lídra súťaže, tím HC Bemaco Bardejov.

Igor Majeský zaznamenal dva góly

HC Topoľčany - HK Dukla Michalovce 2:6 (1:1, 0:2, 1:3)

Góly: 8. Havlíček (Hurtaj, Slávik), 56. Uhlík (Pekarčík) - 10. Majeský (Kadlubiak, Mach), 34. Opatovský (Šechný, Slovák), 38. Šechný (Kovaľ, Opatovský), 48. Majeský (Fajčák), 57. Slovák (Boržik, Kovaľ), 60. Opatovský (Slovák, Šechný)

Vylúčení: 4:3. Presilovky: 0:2. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Adamec - Ferkodič, Novák. Divákov: 380.

Topoľčany: Hippík - Oravec, Tartaľ, Kopecký, Drahovský, Slávik, Behan, Jančovič, Trenčan - Klačanský, Hurtaj, Havlíček - Štefanka, Káčer, Šumichrast - Bystričan, Varga, Goga - Uhrík, Pekarčík, Uhlík.

Michalovce: Kotvan - Boržík, Kovaľ, Kadlubiak, Mucha, Petruňa, Šeliga - Slovák, Šechný, Opatovský - Majeský, Gašpar, Mach - Fajčák, Palovčík, Pavličko - Králik.

Dukla cestovala na stretnutie do Topoľčian bez zranených Hančáka a Drotára, no už so staronovou posilou Richardom Šechným. Úvod zápasu patril domácim, ktorý sa v 8. minúte ujali vedenia, keď Hurtajovu prihrávku pretavil na vedúci gól Havlíček. O minútu neskôr dostala Dukla šancu na vyrovnanie, keď na trestnú lavicu putoval za krošček Tartaľ. V presilovej hre sa k puku dostal Majeský a po jeho presnom zásahu bolo vyrovnané. Následne si obe družstvá dávali na svojho súpera pozor, no viac streleckých príležitosti si vypracovali hostia. Hippík  v bránke Topoľčian však odolával až do 34. minúty, kedy sa po spolupráci Šechného a Slováka presadil Opatovský. V závere druhej časti zvýšil vedenie Dukly navrátilec Šechný. Ani v záverečnej časti sa priebeh hry nezmenil. Hostia kontrolovali priebeh hry a vytvárali si šance na strelenie ďalších gólov. Jednu z nich využil v 48. minúte opäť Majeský, ktorý tak zaznamenal druhý presný zásah v zápase. V závere stretnutia ešte skorigoval náskok Dukly Uhlík. Záverečné slovo však patrilo Dukle. Najprv sa v 57. minúte presadil Slovák a v poslednej minúte pečatil skóre na 2:6 Opatovský.

Športový manažér Dukly Peter Tirpák po zápase povedal: "Na toto stretnutie sme dorazili v časovom sklze, čo bolo na našom výkone v prvej tretine vidieť. Od druhej časti sme však boli jasne lepším tímom, čo sa prejavilo aj na skóre, keď v závere tretiny premenili svoje šance na góly Opatovský a Šechný. V poslednej tretine sme korunovali náš dobrý výkon ďalšími troma gólmi. Som veľmi rád, že chlapci v tomto stretnutí zabojovali a pripísali si na svoje konto víťazstvo." 

Ďalší program Dukly v nadstavbovej časti:  11. kolo: 15.kolo: Piatok 27.1. o 17.00 Michalovce - Bardejov. 16.kolo: Utorok 31.1. Piešťany - Michalovce. 17.kolo: Piatok 3.2. o 17.00 Michalovce - Spišská Nová Ves. 18.kolo: Nedeľa 5.2. Detva - Michalovce.



Uverejnené: 24.01.2012 19:45:14 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.