files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Patrik Le Giang na artroskopiu kolena

Zimná príprava A – mužstva MFK Zemplín Michalovce prebieha v plnom prúde, avšak tréningových jednotiek sa nezúčastňuje brankárska jednotka Patrik Le Giang, ktorý absentuje kvôli zdravotným problémom. Talentovaný futbalový brankár Patrik Le Giang momentálne laboruje so zdravotnými problémami, po chorobe ho vyradil problém s kolenom. Člen slovenského reprezentačného výberu do 21 rokov je ako kmeňový hráč MŠK Žilina na sezónnom hosťovaní v druholigových Michalovciach.

Brankár MFK Zemplín Patrik Le Giang (foto mfk zemplín)

Rodák z Fiľakova v úvode prípravy strávil v Michalovciach niekoľko dní, avšak netrénoval. Potom odišiel na zraz reprezentácie do 21 rokov a odchytal za ňu jeden duel proti portugalskej „dvadsiatke“. Po skončení reprezentačného zrazu sa však už do metropoly Zemplína nevrátil. Kedy sa vlastne jeho zdravotné problémy začali? „Všetko to odštartovalo pred začiatkom nového roka, keď ma chytila chrípka. Potom sa to trošku ukľudnilo, ale nebol som poriadne doliečený a hneď po návrate z Portugalska sa mi to vrátilo, zistili mi zápal dutín a bol som na päť dní hospitalizovaný. K tomu som si ešte počas zápasu v Portugalsku zranil pravé koleno, mám poškodený meniskus a čaká ma artroskopia,“ prezradil 19-ročný gólman MFK Zemplín, ktorý tak musí nútene pauzovať. „Neviem ako dlho budem absentovať, čakajú ma ešte vyšetrenia a potom sa stanoví presný dátum artroskopie. Dúfam, že sa to vyrieši čím skôr a čo najskôr sa budem môcť zapojiť do tréningového procesu,“ doplnil kmeňový hráč žilinského MŠK.

Patrik Le Giang napriek tomu, že sa s druholigovým tímom Michaloviec nepripravuje, pozorne sleduje počínanie mužstva v prípravných dueloch. „Sledujem každý jeden zápas a chalanom držím palce, no mrzí ma, že do prípravy som takmer vôbec nezasiahol. Odohrali sme už viac stretnutí a všetky s kvalitnými súpermi. Myslím si, že výsledky sú celkom prijateľné, no vzhľadom na to, že som nevidel ani jeden zápas, neviem to posúdiť po tej hernej stránke,“ uzavrel debatu talentovaný brankár.

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 02.02.2012 13:08:14 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.