files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla v prvom zápase neuspela, prehráva 0:1.

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v prvom zápase štvrťfinále play off I. hokejovej ligy na ľade Liptovského Mikuláša 0:2. Dukla nezvládla hlavne prvú tretinu, v ktorej hneď v úvode a samom závere dvakrát inkasovala. Zverenci trénera Vodilu budú mať možnosť na reparát už zajtra, keď rovnako o 17.00 nastúpia na druhý zápas play off.


Dukla nastúpila na zápas aj s novou posilou Filipom Macejkom, ktorý prišiel na striedavý štart z extraligového Martina. Už v 20. sekunde mohol skórovať Šechný, no jeho strela z otočky išla tesne mimo bránky domácich. Tí kontrovali strelou Kurica, ktorá trafila dobre postaveného Kotvana. V 3. minúte už dvíhal domáci Mravec ruky nad hlavu, jeho strela však trafila iba bočnú sieťku. O niekoľko sekúnd sa už Liptáci radovali naozaj, pretože po aktivite Mravca sa dostal k puku Valášek a ten zasunul puk do odkrytej Kotvanovej bránky. V 5. minúte už mohlo byť o dva góly, Devečkova bomba z prvej však neskončila za chrbtom Kotvana. Následne mala Dukla šancu presilovej hry po faule strelca prvého gólu, presilovku však zverenci trénera Vodilu nezahrali dobre a prakticky z nej nič nevyťažili. Dukla mohla vyrovnať v 15. minúte, keď najskôr Muchovu tvrdú strelu chytil Palko lapačkou a potom si brankár Liptákov poradil aj so strelou Majeského. Najväčšiu šancu Dukly mal v 16. minúte Paľovčík, ktorý však z tesnej blízkosti Palka neprekonal. V predposlednej minúte išiel na trestnú lavicu najskôr Drotár a o niekoľko sekúnd za zaľahnutie puku aj Chovan, a hostia tak mali možnosť vyše deväťdesiatsekundovej presilovej hry o dvoch hráčov. Tú sa im aj podarilo využiť, keď si na prihrávku Valáška nakorčuľoval Mravec a dorazil puk do opustenej Kotvanovej bránky.

Na začiatku druhej časti mohol znížiť Majeský, jeho strela však trafila iba žrď Palkovej bránky. Následne putoval na trestnú lavicu domáci Bartík. Počas jeho vylúčenia si gólové možnosti vypracovali Boržík aj Drotár, no ani jeden brankára Liptákov neprekonal. Už po uplynutí presilovky si dobrú šancu na strelenie gólu vypracoval aj Mach, ani jeho strela však do siete neprešla. Následne si obe družstvá vypracovali niekoľko polo – šancí, no ani jednému tímu sa nepodarilo skórovať. V samom závere Dukla prišla o brankára Kotvana, ktorý opustil svoju svätyňu pre poruchu výstroje. Ostrú premiéru v play off tak zažil jeho náhradník Brunnsteiner.

Dukla sa aj v úvode poslednej časti snažila niečo s výsledkom urobiť, no Liptáci jej hráčov pozornou obranou nepúšťali do šancí. Domáci vychádzali z pozornej obrany, z ktorej prechádzali do rýchlych protiútokov. Jeden z nich mohol rozhodujúcim gólom zakončiť Valášek, s jeho strelou si však Brunnstreiner poradil. V závere zápasu si Dukla vypracovala tlak, no gól sa jej nepodarilo streliť ani zo záverečnej power – play.

MHK 32 Liptovský Mikuláš - HK Dukla Michalovce  2:0  (2:0,0:0,0:0)

Góly: 3. Valášek (Mravec, Ďurný), 20. Mravec (Valášek, Kledrowetz) pres/2,

Vylúčení: 5:5, navyše Hančák (Mich) 10. min. NESP_H. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Lauff - Hric, Korba. Divákov: 832.

Mikuláš: Palko – Holiga, Kledrowetz, Klepáč, Lištiak, Galko, Devečka, Kokavec, Hyben – Bartík, Piatka, Kadura – Kuric, Pleva, Macík – Valášek, Mravec, Ďurný – Staroň, Matejka, Pawelski.

Michalovce: Kotvan – Boržík, Kovaľ, Kadlubiak, Mucha, Hančák, Chovan, Králik, Šeliga – Slovák, Šechný, Opatovský – Drotár, Gašpar, Macejka – Mach, Paľovčík, Čierny – Majeský, Fajčák, Pavličko.



Uverejnené: 12.02.2012 19:17:26 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.