files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Na cestách južného Zemplína sa tvoria jazyky a záveje

V okrese Michalovce a Sobrance husto sneží so silným nárazovým vetrom. Na všetkých cestách je vrstva kašovitého snehu, na niektorých miestach sa tvoria snehové jazyky a záveje. Polícia preto žiada vodičov, aby zvážili jazdu motorovým vozidlom, nezvyšovali rýchlosť a boli mimoriadne opatrní. Ako informoval hovorca košickej krajskej polície Alexander Szabó, na cestách prvej triedy Michalovce - Pozdišovce - Horovce a Michalovce - Sobrance,Michalovce - Strážske, Strážske - hr. okresu Vranov n/T, na cestách druhej triedy Michalovce - Pavlovce nad Uhom - Veľké Kapušany, Trhovište - Oborín, Michalovce - Jovsa - Poruba pod Vihorlatom a na cestách tretej triedy Pozdišovce - Laškovce obec - križovatka Ložín a Michalovce - Suché ako aj na ostatných cestách III. triedy sa tvoria snehové jazyky a záveje.


"Apelujeme na zvýšenú opatrnosť vodičov, pre nízke teploty je veľa úsekov zľadovatených," informuje Szabó. Polícia i cestári žiadajú vodičov, aby pri náhlej zmene poveternostných podmienok neriskovali prejazdy snehovými závejmi, lebo uviaznuté vozidlá vytvárajú prekážku v cestnej premávke a zdržujú údržbu komunikácií. "Vodiči dodržiavajte bezpečnú vzdialenosť v kolónach, nebrzdite náhle a treba zvážiť predchádzanie aj na miestach, kde je to vodorovným alebo zvislým dopravným značením dovolené," zdôrazňuje Szabó.

Na všetkých komunikáciách v okrese Michalovce sa striedajú rôzne úseky ciest - zľadovatená vozovka, záveje aj cez celý jazdný pruh, ujazdený sneh, snehové jazyky, suchá vozovka so silným nárazovým vetrom.



Uverejnené: 15.02.2012 16:59:56 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.