files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín prehral rozdielom triedy

MFK Zemplín Michalovce nestačil v sobotňajšom prípravnom stretnutí na prvoligovú Žilinu, ktorej podľahol rozdielom triedy 0:3. Zápas sa odohral na umelej tráve v Strážove, mestskej časti Žiliny.

Komentár k zápasu z webovej stránky MŠK Žilina:

Žilinčania mali bleskový nástup do zápasu, úvodný gól zaznamenal Majtán presnou strelou k pravej žrdi už po deviatich minútach. Hostia vyslali nebezpečnú strelu na Rakovanovu bránu v 15. minúte, ale domáci brankár loptu z Rákovej kopačky smerujúcu do pravého horného rohu vyrazil na roh. Žlto-zelení v prvom polčase doplatili na nepremieňanie šancí. V 29. minúte mal druhý gól na hlave po presnom centri Mabouku Majtán, ale mieril nad. V 36.min. pekne zakombinovala dvojica Žilák Majtán, no lopta s kopačky žilinského útočníka skončila iba na brvne. V druhom polčase sa gólovo presadili znovu len hráči jesenného lídra Corgoň ligy. V 61. minúte po prihrávke Majtána rozvlnil sieť Novák a zvýšil na 2:0. Potom mali zverenci Ľ.Nosické viacero dobrých príležitostí, Bellova strela išla len tesne vedľa michalovskej brány a najväčšiu šancu spálil Majtán, ktorý najskôr zobral loptu michalovskému obrancovi, ale sólo na bránu mu zneškodnil brankár. Konečný výsledok na 3:0 uzavrel v 81. minúte iba 17-ročný Škriniar, ktorý opäť podal veľmi dobrý výkon.

MŠK Žilina - MFK Zemplín Michalovce 3:0 (1:0)

Góly: 9. Majtán, 61. J. Novák, 81. Škriniar

MŠK: Rakovan - Mabouka (67. Ilko), Piaček (67. Leitner), Akakpo, M. Ondráš (80. Mabouka) - Žilák, Škriniar, Bello, Pich (46. Gergel) - J. Novák, Majtán

MFK ZEMPLÍN: J. Brudňak (46. Bréda) - Waseem, L. Hruška (46. Podhorín, 72. Mihok), Korijkov, A. Ceesay - D. Kunca (82. O. Špilár), Kovaľ (82. L. Forgáč), Hottek, Gamkrelidze (68. S. Danko) - Rák, Uškovič

Najbližší prípravný súboj odohrajú zverenci lodivoda Vlastimila Petrželu v sobotu 25. februára o 14. hodine (čas ešte upresníme) na vlastnej pôde s treťoligovým Slavojom Trebišov. Plánovaný duel s poľským Nowym Saczom, ktorý sa mal hrať v stredu 22. februára, sa pravdepodobne neuskutoční.



Uverejnené: 19.02.2012 13:44:39 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.