files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín zdolal v generálke Trebišov

Michalovskí futbalisti majú za sebou úspešnú generálku na jarnú časť II. futbalovej ligy. Na vlastnej umelej tráve porazili treťoligový Trebišov tesne 2:1 (2:0). Pre zverencov kormidelníka Vlastimila Petrželu to bol posledný duel pred štartom jarnej časti súťaže, ktorý je naplánovaný na sobotu 3. marca a MFK Zemplín sa predstaví na pôde ŠK SFM Senec (o 17.30 hod.).


MFK Zemplín od úvodu zatlačil súpera na jeho polovicu a hneď v 2. minúte Ruskovský zakončil iba do brankára Sudimáka. V 10. minúte sa priebehu niekoľkých sekúnd hneď dvakrát zatriaslo brvno hosťujúcej brány: najprv si stopér Olah takmer strelil vlastný gól a z následnej dorážky mieril do konštrukcie aj Uškovič. Krátko po štvrťhodine hry sa už domáci dočkali zaslúženej odmeny, Kunca s Rákom rozohrali roh nakrátko a druhý menovaný odcentroval presne na hlavu Korijkova, ktorý otvoril skóre - 1:0. V 37. minúte pridali Michalovčania aj druhý gól, Rák našiel Uškoviča a ten zoči-voči gólmanovi Slavoja nezaváhal - 2:0.

Hneď v úvode druhého dejstva vyrazil Sudimák nepríjemnú strelu Kovaľa na rohový kop. Domáci futbalisti poľavili v aktivite a snaživí hostia znížili v 61. minúte na rozdiel gólu. Capko zahral priamy kop, ktorý brankár Brudňak nešťastne vyrazil iba pred Olaha a ten upravil na 2:1. V ďalšom priebehu si už ani jedno z mužstiev nevypracovalo gólovú šancu, za zmienku stojí iba dobre zahraný priamy kop striedajúceho Mihoka, s ktorým si však hosťujúca obranca poradila.

MFK Zemplín Michalovce - Slavoj Trebišov 2:1 (2:0)

Góly: 16. Korijkov, 37. Uškovič - 61. Olah

MFK ZEMPLÍN: Bréda (46. J. Brudňak) - Waseem (82. Dargaj), Krmpotič, Korijkov, A. Ceesay - Ruskovský (63. Gamkrelidze), J. Hořava, Kovaľ (63. Mihok), D. Kunca (63. Škvarka) - Rák (63. S. Danko), Uškovič (63. O. Špilár)

SLAVOJ: E. Sudimák ml. - Patkanóci, Olah, Krucovčin, E. Lukáč - E. Seman (82. Antoš), J. Capko (76. M. Koscelník), Drobňák, Bajc (46. Lužinský) - J. Gašpar (82. Hrubovský), E. Takáč.

Zdroj: mfkzemplin



Uverejnené: 26.02.2012 10:02:40 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.