files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hc winLand prehral aj druhýkrát, v sobotu o hodinu neskôr a zadarmo

Hádzanári Hc winLand Michalovce prehrali aj v druhom zápase štvrťfinále play-off Tipos Extraligy, tentoraz na palubovke Košíc o sedem gólov 24:31. Táto prehra znamená, že zverenci trénera Pavla Jana prehrávajú už 0:2 na zápasy a v sobotu budú na vlastnej palubovke odvracať prvý mečbal. Tretie stretnutie sa nezačne v tradičnom čase o 18.30, ale vzhľadom na to, že jeho začiatok koliduje so začiatkom futbalového stretnutia Michalovce - Dolný Kubín, začne o hodinu neskôr, čiže o 19.30. Navyše, na stretnutie budú mať diváci voľný vstup.

Rozhodol druhý polčas

Druhé stretnutie vyraďovacej časti, ktoré sa tentoraz odohralo v Košiciach malo podobný scenár ako prvé v Michalovciach. WinLand na tento zápas nastúpil nielen bez zraneného Géciho, ale aj bez ostrostrelca Sadového, ktorý v prvom stretnutí utrpel zlomeninu ruky. Aj napriek tejto absencii podali hráči winLandu v prvom polčase dobrý výkon, no v druhom dejstve už dominovali domáci, ktorý si výhrou 31:24 (15:14) pripísali na svoje konto druhé víťazstvo v sérii a v sobotu budú mať v Michalovciach prvý mečbal. „Pred zápasom sme mali obrovské problémy, aby sme poskladali zostavu. Do tohto zápasu nemohli nastúpiť Géci, či Sadovyj, navyše zdravotné problémy majú aj Kučer a Frajkor. Prvý polčas sme odohrali vzhľadom k tomu, v akom sme tu boli zložení, ešte dobre. V druhom polčase nám aj vplyvom únavy odišla obrana a domáci tak dávali ľahké góly,“ skonštatoval po stretnutí lodivod Hc winLand Pavol Jano, ktorý uviedol aj hlavný dôvod prehry jeho tímu. „Rozhodol hlavne lepší druhý polčas domácich a samozrejme aj skúsenosti, ktoré sú momentálne na ich strane, pretože odohrali oveľa viac zápasov vyraďovacej časti ako my,“ dodal kormidelník michalovských hádzanárov Pavol Jano.

Nedodržali pokyny trénera

Hráči winLandu teda aj po druhýkrát ťahali proti Košiciam za kratší koniec. Po domácej prehre v prvom stretnutí (27:34) prehrali aj na palubovke súpera a sú iba jeden zápas od vyradenia. V stredajšom stretnutí winLand odohral dobrý prvý polčas, no v druhom dejstve oduševnene hrajúci domáci strhli víťazstvo na svoju stranu. „Prvý polčas to ešte celkom ušlo. Hrali sme to, na čom sme sa dohodli. Po prestávke sme nedodržali pokyny trénera, a tak to potom aj vyzeralo. Odišla nám obrana, navyše sme sa nedokázali presadiť ani v útoku. Chlapci z Košíc dali do hry aj to povestné srdiečko, čo na našej strane chýbalo,“ sypal si popol na hlavu jeden z dvojice najlepších strelcov winLandu Michal Holdoš. Michalovskí hádzanári tak po dvoch stretnutiach prehrávajú 0:2 a v následnom zápase na domácej pôde budú mať nôž na krku. „Určite to ešte nevzdávame a doma sa chceme vrátiť do série. Aj vzhľadom k zdravotnému stavu nášho kádra to bude ťažké, no ja verím, že sme ešte nepovedali posledné slovo,“ dodal stredajší autor piatich gólov winLandu.

V sobotu o hodinu neskôr a zadarmo

Ako sme vás v priebehu týždňa informovali predstavitelia klubu sa kvôli futbalovému stretnutiu Michalovce - Dolný Kubín rozhodli posunúť začiatok tretieho zápasu štvrťfinálovej série play-off Tipos Extraligy o hodinu neskôr. Zápas sa tak nezačne v tradičnom čase o 18.30, ale až o hodinu neskôr, čiže o 19.30. Navyše, predstavitelia klubu sa rozhodli vyjsť fanúšikom v ústrety aj tým, že na tento zápas bude voľný vstup a všetci diváci, ktorý na hádzanú v sobotu prídu uvidia toto stretnutie zadarmo.

Ďalšie výsledky štvrťfinále Tipos Extraligy

Nové Zámky - ŠKP Bratislava  (41:32, 36:25) - stav série 2:0

Hlohovec - Považská Bystrica (34:23, 28:19) - stav série 2:0

Prešov - Topoľčany (40:27) - stav série 1:0

Peter Brendza



Uverejnené: 22.03.2012 16:53:37 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.