files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Rusnákovi premiéra nevyšla, MFK tesne prehral v Dubnici

Futbalisti MFK Zemplín prehrali v zápase 26. kola II. futbalovej ligy na ihrisku Dubnice tesne 1:2. O ich jediný presný zásah sa postaral v 30. minúte Škvarka, ktorý poslal svojich spoluhráčov do vedenia. Domáci futbalisti, ale dvoma gólmi z pokutových kopov otočili priebeh zápasu a na svoje konto si tak pripísali tri body. Novému kormidelníkovi MFK Zemplín Albertovi Rusnákovi tak premiéra na lavičke nevyšla. Jeho zverenci sa najbližšie predstavia na domácom ihrisku, keď v sobotu 28.4. o 19.30 privítajú Rimavskú Sobotu.

Nový lodivod MFK Zemplín vyrukoval na Dubnicu so zostavou, ktorej vekový priemer bol okolo dvadsať rokov. Ostrú premiéru v seniorskom drese si odkrútil Oliver Podhorín, ktorý v stopérskej dvojici nastúpil s omilostením Korijkovom. Ako prví v zápase dali o sebe vedieť hostia, keď v 7. minúte ich nový kapitán Uškovič tiesnený obrancom prestrelil svätyňu dubnického golmana Bajzu. V 27. minúte sa zrodila obrovská šanca Michaloviec. Kunca sa predral až do pokutového územia a jeho strelu golman domácich len s námahou vyrazil na rohový kop. O minútu neskôr dal o sebe vedieť aj Gamkrelidze, ktorý potiahol loptu a z hranice bieleho vápna nebezpečne vypálil na bránku hostí. Tlak hostí vyvrcholil v 30. minúte, keď sa k lopte dostal nikým nekrytý Škvarka a jeho strela do protipohybu golmana Bajzu skončila v sieti domácich. Vedenie hostí však trvalo iba sedem minút. V 36. minúte totiž zasiahol po centri Ižvolta jeden z obrancov Michaloviec v pokutovom území rukou a hlavný rozhodca Šuniar ukázal na biely bod. Z neho sa nemýlil Beňo, ktorý tak vyrovnal na 1:1. O štyri minúty neskôr už domáci mohli viesť, keď lopta z kopačky striedajúceho Fila skončila za chrbtom Brédu, no našťastie postranný rozhodca zamával ofsajd a gól tak neplatil. Hneď z následného útoku poslal Uškovič štipľavý projektil na bránu hostí, domáci golman Bajza ho však s námahou vyrazil na rohový kop.

Úvod druhého polčasu vyšiel lepšie domácim. Tí v 50. minúte zahodili obrovskú šancu na strelenie vedúceho gólu, keď po Urbanovej prihrávke sa dostal k lopte Michal Filo, jeho strelu ale zrazil Ceesay na rohový kop. O niekoľko sekúnd páli nepresne  z priameho kopu Ižvolt. Kapitán domácich sa do šance dostal aj v 61. minúte, keď po prihrávke Augustíniho skončila jeho strela na Brédovej žrdi. O šesť minút neskôr mohla Dubnica skórovať opäť. Na center agilného Ižvolta si nabehol Filo, jeho strela ale v odkrytej bráne hostí neskončila. V 79. minúte sa zrodil rozhodujúci okamih zápasu. Striedajúceho Vavríka fauloval v pokutovom území Podhorín a hlavný rozhodca Šuniar odpískal domácim už druhý pokutový kop v tomto zápase. Ten s prehľadom premenil Filo a poslal tak domácich do vedenia 2:1. Tri minúty pred koncom mohol definitívne rozhodnúť Vavrík, jeho strela ale o centimetre minula Brédovú bránu. V nadstavenom čase ešte videl červenú kartu za faul na Fila Dargaj.

Štatistika

MFK Dubnica – MFK Zemplín Michalovce  2:1  (1:1)

Góly: 37. Beňo (pen.), 80. Filo (pen.) - 30. Škvarka.

Žlté karty: 24. Abrahám, 70. Ižvolt – 80. Podhorín.

Červené karty: 90+. Dargaj.

Rozhodovali: Šuniar - Ádám, Jankovič.

Divákov: 470. 

Dubnica: Bajza – Božoň, Beňo, Masárik, Mrva – Augustíni (85. Vaško), Šupák, Urban, Živčič (70. J.Vavrík) – Abrahám (38. M. Filo), Ižvolt.

Michalovce: Bréda - Isaacs, Korijkov (46. Jakubčo, 77. Dargaj), Podhorín, Ceesay - Gamkrelidze, Kovaľ, Škvarka, Danko (60. Forgáč) - Kunca, Uškovič. 



Uverejnené: 21.04.2012 18:06:46 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.