files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Iuventa Beach Handball 2012 s viacerými novinkami

Počas leta sa už po štvrtýkrát v rade uskutoční na Zemplínskej šírave turnaj v plážovej hádzanej. Tento ročník bude okorenený viacerými novinkami. V prvom rade bude tentoraz turnaj niesť názov Iuventa Beach Handball. Ďalšou novinkou je aj to, že Beach Handball sa neuskutoční ako tri roky predtým na Sĺňave, ale v rekreačnom stredisku Kamenec, v obci Kaluža. Turnaj sa navyše uskutoční pod patronátom SZH a bude otvorenými majstrovstvami Slovenska v plážovej hádzanej. Turnaj sa uskutoční opäť v troch dňoch, tentoraz v termíne 29. jún - 1. júl. Záujemcovia sa môžu prihlásiť na tel. číslach: 0910300063, 0911871573, alebo na emailovej adrese anna.ondo@gmail.com najneskôr do 15. 6.2012. Štartovné pre jednu osobu je 10 eur (v cene sú zahrnuté: pitný režim, občerstvenie počas troch dní, vstup na bazény, ceny).


Viacero noviniek

Už po štvrtýkrát sa toto leto uskutoční na Zemplínskej Šírave turnaj v plážovej hádzanej. Tento ročník bude aj s viacerými novinkami. Turnaj sa uskutoční v dňoch 29.júna - 1.júla. Zmenilo sa jeho dejisko, keďže sa už neuskutoční v rekreačnej oblasti Sĺňava ako po minulé roky, ale priamo v srdci rekreačnej oblasti Kamenec, v obci Kaluža. Ďalšou významnou novinkou je to, že turnaj sa uskutoční ako oficiálne otvorené Majstrovstvá Slovenska v plážovej hádzanej. „Ako každý rok aj v tomto sme sa snažili tento turnaj niečím zatraktívniť. To, že sa tohtoročná plážovka uskutoční ako otvorené Majstrovstvá Slovenska dáva turnaju obrovský význam. Aj preto sme sa rozhodli presunúť tento turnaj z areálu Sĺňava, do rekreačného strediska Kamenec v obci Kaluža, kde bude turnaj v plážovej hádzanej ešte viac atraktívny pre divákov,“ povedala na margo turnaja jedna z organizátoriek Zuzana Ondo-Eštoková.

Po prvýkrát ako Iuventa Beach Handball

Už z názvu je jasné, že jeho novým partnerom sa stala firma Chemkostav a.s. (generálny sponzor hádzanárok Iuventy Michalovce), a tak turnaj bude niesť v tomto roku názov Iuventa Beach Handball 2012. „Som veľmi rada, že patronát nad tohtoročnou plážovkou prevzala okrem Slovenského hádzanárskeho zväzu aj firma Chemkostav a.s., ktorá je generálnym sponzorom hádzanárok Iuventy Michalovce. Táto spoločnosť sa zaviazala k vytvoreniu moderného plážového ihriska, ktoré bude umiestnené priamo v rekreačnej oblasti Kamenec,“ poznamenala Ondo-Eštoková, podľa ktorej jedinou podmienkou Chemkostavu bolo to, aby ihrisko po skončení turnaja nechátralo a mohli ho využívať tak klub Iuventa Michalovce, ako aj rekreanti v stredisku Kamenec, či obyvatelia obce Kaluža.

Aj so zahraničnou účasťou

Iuventa Handball Beach 2012 sľubuje toto leto veľmi zaujímavú účasť. V minulosti sa tu schádzala hádzanárska špička z celého Slovenska, no tentokrát je veľmi reálna účasť aj kvalitných zahraničných tímov. „Dostali sme prísľub od jedného mužského poľského družstva, ktoré sa špecializuje iba na tieto plážovky. Do turnaja by sa radi prihlásili aj iné tímy z ďalších krajín. Navyše, ako každoročne, aj teraz rátame s účasťou slovenskej špičky,“ uviedla Zuzana Ondo-Eštoková. Podľa jej slov počet účastníkov oproti minulému roku určite neklesne. „Našou víziou je, že sa turnaja zúčastní približne 25 družstiev. Očakávame, že sa do turnaja zapoja viaceré michalovské družstvá, či už v rámci mužského alebo aj ženského turnaja.“

Bez juniorských kategórií  

Oproti minulosti nastanú aj zmeny v kategóriách. Tohtoročná štvrtá edícia Beach Handball sa totiž uskutoční už bez mládežníckych turnajov. V platnosti tak ostávajú dve kategórie, mužská a ženská. „V tomto roku nepočítame s juniorskými kategóriami. Sústredíme sa už iba na mužov a ženy. Do turnaja sa síce môže prihlásiť aj mladší účastníci, tí však budú zaradení do seniorských kategórií,“ dodala organizátorka turnaja, ktorá očakáva veľký divácky záujem. My len dodajme, že štvrtý ročník turnaja v plážovej hádzanej pod názvom Iuventa Beach Handball 2012 sa uskutoční v termíne 29. jún – 1. júl. V každom družstve môže nastúpiť maximálne 10 hráčov. Záujemcovia sa môžu prihlásiť na tel. číslach: 0910300063, 0911871573, alebo na emailovej adrese anna.ondo@gmail.com najneskôr do 15. 6.2012. Štartovné pre jednu osobu je 10 eur (v cene sú zahrnuté: pitný režim, občerstvenie počas troch dní, vstup na bazény, ceny).

Propozície turnaja:

Miesto konania: Kaluža, Zemplínska Šírava

Dátum: 29.6-1.7.2012

Kategórie: muži a ženy (bez ohľadu na vek)

Pravidlá: hrá sa podľa IHF pravidiel plážovej hádzanej

Družstvo: v každom zápase môže nastúpiť za družstvo maximálne 10 hráčov

hráčok)

Hrací systém: podľa počtu prihlásených družstiev

Možnosť ubytovania: penzióny, chatky v stredisku Kaluža, vlastné stany, kontakty

budú záujemcom zaslané emailom


Záujemcovia sa môžu prihlásiť na emailovej adrese anna.ondo@gmail.com najneskôr

do 15. 6.2012

Štartovné pre jednu osobu je 10 eur ( v cene sú zahrnuté: , pitný režim, občerstvenie

počas troch dní, vstup na bazény, ceny)


Kontaktujte nás na tel. číslach:0910 300 063, 0911 871 573 alebo na emailovej adrese anna.ondo@gmail.com



Uverejnené: 05.05.2012 15:17:39 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.