files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Starší dorastenci MFK Zemplín remizovali s Ružomberkom

Starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce dnes remizovali na domácej pôde s tímom Ružomberka 2:2 (1:2) O presné zásahy zverencov trénera Branislava Sokoliho sa postarali Koscelník a Sochanič, ktorý jedenásť minút pred koncom vyrovnával na konečných 2:2. V najbližšom kole pocestujú dorastenecké tímy MFK Zemplín do Banskej Bystrice.

Starší dorastenci

Michalovčanom vyšiel vstup do zápasu a už v 7. minúte sa sám pred brankárom Ružomberka Pažitkom ocitol Koscelník, ktorý ho preloboval a následne dorazil loptu do siete - 1:0. V 15. minúte pohrozili hostia, Paulovič trafil iba bočnú sieť Kirovej svätyne. O štyri minúty nato už bolo vyrovnané, po rohu sa odrazená lopta dostala k Zollerovi, ktorý z hranice šestnástky trafil presne k žrdi - 1:1. Ďalší strelecký pokus si hostia pripísali v 23. minúte, keď spoza pokutového územia namieril Laura iba do Kiru. V 38. minúte boli Zemplínčania veľmi blízko k druhému gólu, avšak Leškov rohový kop skončil iba na žrdi. V 40. minúte Trabalík hlavičkoval iba do michalovského gólmana. Záver prvého polčasu bol rušný, najprv Varga hlavičkoval z dobrej pozície mimo a na druhej strane Popovič fauloval v šestnástke Alsaského a kapitán hostí Ondrek poslal z pokutového kopu svoj tím do vedenia - 1:2.

Po prestávke sa domáci ťažko presadzovali proti pozornej defenzíve Liptákov, ktorí hrozili po rýchlych brejkoch. Po jednom z nich v 63. minúte vypálil Zoller vysoko nad. Zaslúženého vyrovnania sa Michalovčania dočkali v 79. minúte, na Škultétyho rohový kop si najvyššie vyskočil stopér Sochanič a krásnou hlavičkou s prispením žrde skóroval - 2:2. V závere si domáci vytvorili tlak, hostia fyzicky odišli, ale MFK Zemplín to nedokázal využiť. Dobré šance mali postupne Škultéty, ktorý vystrelil nad bránu, Hromada, ktorý tiež nenamieril medzi tri žrde, a Leško, ktorého dobrú strelu v poslednej chvíli tečovala obrana hostí.

MFK Zemplín Michalovce - MFK Ružomberok 2:2 (1:2)

Góly: 7. M. Koscelník, 79. Sochanič - 19. Zoller, 45+. Ondrek

MFK ZEMPLÍN: Kira - Popovič (79. Hutaj), A. Varga, Sochanič, Škutléty - Harvila (36. Štofík), Hromada, L. Jacko - M. Koscelník, A. Leško, P. Fedor (68. M. Regáli)

Mladší dorastenci

Hostia, ktorí bojujú o prvé miesto v tabuľke prišli do Michaloviec s víťaznými ambíciami, v úvodných minutach mali viac z hry, ale do šancí sa nedokázali dostať. Hrozili iba zo štandardiek, s ktorými si však pozorná obrana MFK Zemplín dokázala poradiť. Domáci s pribúdajúcimi minútami začali preberať iniciatívu a jej výsledkom bol otvárací gól z kopačky Griča, ktorý krásnou strelou z 25 m rozvlnil sieť. O šesť minút pridali Michalovce druhý gól, po rohovom kope sa presadil Tomko. Z domácej strany to nebolo všetko, o niekoľko sekúnd neskôr po parádnej akcii Petričko - Kolesár - Grič posledne menovaný zvýšil už na 3:0. V druhom polčase domáci prikrášlili víťazstvo ďalšími dvoma gólmi, najprv v 54. minúte po akcii Horňáka, Kolesára a Vožného a minútu pred koncom po Vožného individuálnej akcii.

MFK Zemplín Michalovce - MFK Ružomberok 5:0 (3:0)

Góly: 31. a 38. Grič, 37. T. Tomko, 54. a 79. T. Vožný

MFK ZEMPLÍN: Babiak - D. Horňák, T. Tomko (68. Ilinjo), Mikovčík, Havrila - L. Tóth, Turík (60. Lechman), Grič, P. Petričko - T. Vožný, T. Kolesár (70. Doboš)

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 12.05.2012 15:27:24

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623