files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Mestskí policajti sú viac na očiach

Po nástupe Dušana Šantu do funkcie náčelníka Mestskej polície v Michalovciach sú policajní príslušníci viditeľnejší. Sú neustále v teréne, postupne sa spoznávajú s mnohými ľuďmi a stále viac sa oboznamujú s problematikou jednotlivých mestských častí.

         Aj občania sa cítia bezpečnejšie, keď vidia, že strážcovia poriadku pravidelne monitorujú terén. A to v rôznom čase. Ľudia z toho majú dobrý pocit, keď vidia, že nie sú mužom zákona ľahostajní. Bolo by zaujímavé zistiť, aké majú poznatky z doterajšieho pôsobia v jednotlivých častiach mesta. Na aké problémy Michalovčania najčastejšie poukazujú. S akými priestupkami sa mestskí policajti najviac stretávajú. V každom prípade, filozofia ich práce je správna. Ľudia ich nevnímajú len ako niekoho, kto upozorňuje, karhá a udeľuje pokuty.

Z tohto pohľadu je veľmi vydareným nápadom preventívno-výchovná akcia zameraná na psíčkarov. Mestskí policajti ich v uplynulých dňoch „odmeňovali“ netradičným spôsobom. Majitelia psov, ktorí mali so sebou všetky zákonom určené pomôcky dostali sladké maškrty pre svojich štvornohých miláčikov. Menej zodpovednejším psíčkarom sa ušla červená karta. Na oboch stranách sú pravidlá chovu a držania chlpáčov na území mesta Michalovce. 

                                                                                                                                       (jan)

 



Uverejnené: 16.05.2012 10:45:58 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.