files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hokejisti HK Dukla v príprave na sezónu

Hokejisti HK Dukla Michalovce sa už vyše týždňa v rámci tréningov na suchu pripravujú na novú sezónu. Do prvého bloku letnej prípravy sa zapojili prevažne hráči, ktorí sú z Michaloviec. Prvý blok letnej prípravy potrvá do konca júna. Ďalší hráči sa do prípravy zapoja až na druhú fázu letnej prípravy, ktorá začne koncom júla, už na ľade.

Príprava v domácich podmienkach

Prvú fázu letnej prípravy na suchu, začali hokejisti Dukly minulý utorok a potrvá do konca júna. Následne je naplánované voľno a po ňom sa hráči zídu na konci júla, kedy sa začne druhá fáza letnej prípravy, už na ľade. „Prvá časť letnej prípravy je zameraná na naberanie kondície. Zväčša prebieha v domácich podmienkach. Hráči využívajú okolie hokejového štadióna, ale aj atletickú trať 4. ZŠ na Komenského ulici, či okolie Bielej hory. Takisto využívane posilňovňu na hokejovom štadióne a takisto spinning, ktorý sa nám osvedčil už minulú letnú prípravu,“ skonštatoval športový riaditeľ Dukly Peter Tirpák. Prvá časť letnej prípravy potrvá do konca júna. Následne budú mať hráči dovolenky a koncom júla sa začne druhá časť letnej prípravy, už na ľade. Tú by už mal viesť nový lodivod Miroslav Ihnačák, ktorý má v Dukle zmluvu až od 1. júla.

Do prípravy na suchu sa zapojili aj Ivan Boržík a Ľuboš Fajčák

Káder sa buduje za pochodu

Do prvej časti letnej prípravy sa zapojili iba hráči pochádzajúci z Michaloviec a blízkeho okolia. Ide prevažne o mladíkov, či juniorov, ktorých dopĺňa dvojica skúsených harcovníkov Richard Šechný a Ivan Boržík. „Káder ešte určite nie je uzavretý. Staviame ho za pochodu. Mená teraz nebudem zverejňovať,“ uviedol Peter Tirpák, podľa ktorého je vedenie klubu v rokovaní aj s viacerými hráčmi. „O prestupe k nám rokujeme s viacerými hráčmi, o ktorých menách je teraz ešte predčasné hovoriť. Keď sa s nimi dohodneme na príchode, určite budeme verejnosť informovať,“ dodal na záver športový riaditeľ HK Dukla.

Peter Brendza



Uverejnené: 25.05.2012 11:02:57 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.