files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Juniori HK Mládež v príprave na novú sezónu

Prípravu na novú sezónu začali aj juniori HK Mládež. Mladí hokejisti sa pripravujú prevažne v domácich podmienkach. Prípravu začali ešte 30. apríla a jej prvá časť potrvá do 28. júna. Druhá časť letnej prípravy, v ktorej budú hráči využívať už aj ľadovú plochu, sa pre juniorov začne začiatkom augusta.   

Príprava v domácich podmienkach

V plnej príprave na novú sezónu sú aj juniori HK Mládež. Družstvo, ktoré v minulej sezóne bojovalo o postup do extraligy, začalo letnú prípravu na suchu koncom apríla a jej prvá fáza potrvá až do konca júna. „S prípravou na novú sezónu sme začali 30. apríla. Samotná príprava prebieha v domácich podmienkach. Všetci vieme, že táto časť nie je pre hráčov veľmi príjemná, no každý si musí uvedomiť, že práve z letnej prípravy hokejista žije celú sezónu,“ uviedol tréner juniorky Matej Ševčík, ktorý následne zhodnotil doterajšiu časť letnej prípravy. „Využívame predovšetkým okolie hokejového štadióna, či posilňovňu priamo v jeho areáli. Takisto nám k príprave slúži aj v poslednej dobre veľmi moderný spinning a využívame aj prostredie telocviční V. ZŠ, či Špeciálnej základnej školy, začo sa chcem riaditeľom dotyčných škôl poďakovať,“ podotkol tréner juniorky Matej Ševčík, podľa ktorého príprava potrvá až do 28. júna. Následne hráči dostanú krátky čas na dovolenky.

Tréner juniorky Matej Ševčík

Prestavba kádra

Druhá časť letnej prípravy, v ktorej by už mali hráči využívať aj ľadovú plochu začne začiatkom augusta. „Presný termín ešte nie je určený. Pravdepodobne začneme opäť na suchu a postupne chlapcov zapojíme aj na ľad,“ uviedol Ševčík, ktorý sa nevyhol ani otázke o zložení kádra na budúcu sezónu. „Káder je momentálne v prestavbe. Niektorí hráči odchádzajú na vysoké školy, iní zase trénujú s mužským tímom. K dispozícii máme veľa hráčov z dorastu a tak je pravdepodobné, že aj v sezóne dostanú títo mladíci príležitosť v juniorskom družstve. Všetko sa to vykryštalizuje v auguste, kedy už bude jasnejšie, s akým kádrom budem môcť rátať do novej sezóny,“ dodal tréner juniorov HK Mládež.

Peter Brendza



Uverejnené: 14.06.2012 16:49:43 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.