files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ďalšou posilou Dukly Richard Šechný, na lane ďalší hráči

Dukla má ďalšiu posilu. Stal sa ňou útočník Richard Šechný, ktorý sa s vedením klubu dohodol na novom kontrakte. Štyridsaťročný stredný útočník je teda už ôsmim hráčom, čo sa tento týždeň stal oficiálnou posilou Dukly pre nastávajúcu sezónu. S posilňovaním ešte nie je koniec, na lane michalovského klubu sú totiž aj ďalší hokejisti.

Richard Šechný je už hráčom Dukly

Prvú sedmičku doplnil Šechný

V poradí ôsmim hráčom, ktorý podpísal zmluvu s tímom HK Dukla Michalovce sa stal skúsený útočník Richard Šechný. „Môžem potvrdiť, že na zmluve na ďalšiu sezónu sme sa dohodli aj s Rišom Šechným. Verím tomu, že pre náš kolektív bude so svojimi skúsenosťami výraznou posilou,“ radostne skonštatoval športový riaditeľ HK Dukla Peter Tirpák. Šechný sa tak zaradil k brankárovi Tomášovi Petrovi, obrancom Marošovi Žembovi, Jozefovi Hrubému, Štefanovi Rusnákovi, či útočníkom Ľubošovi Fajčákovi, Ľubomírovi Chovanovi a Milošovi Palovčíkovi, ktorí podpísali zmluvy s Duklou v stredu.

Na prahu dohody s Duklou sú aj Ivan Boržík ...

Do prípravy aj juniori

Do prípravy Dukly na novú sezónu, ktorá začína v pondelok 23. júna, sa zapoja aj talentovaní juniori brankár Lukáš Orlík, obrancovia Patrik Gavura, Ladislav Halapy, Ján Halajčík, Lukáš Onuška, či útočníci Richard Mašlanka, Tomáš Banovský a František Zrelák. „Našim cieľom je do prvého tímu zapracovať, čo najviac týchto mladíkov. Týmto smerom sa chceme uberať. Chlapci určite dostanú šancu, je len na nich, ako sa jej chopia,“ poznamenal k účasti juniorov v prvom tíme prezident klubu Alexander Černega. Podľa neho samotného Dukla s posilňovaním ešte nekončí. „Sme v rokovaní s ďalšími hráčmi, ktorých mená zatiaľ ešte nechceme zverejniť. Keď bude zmluva podpísaná, tak sa verejnosť mená hráčov dozvie,“ podotkol Černega. My len dodajme, že podľa našich informácii je vedenie Dukly v kontakte s jedným nemenovaným golmanom z Košíc. V hre je aj zotrvanie minuloročných opôr Ivana Boržíka a Martina Drotára. Na spadnutie sú podpisy zmlúv aj so Slavomírom Vorobeľom a Jurajom Minčákom a predstavitelia Dukly potvrdili záujem aj o Igora Halása, ktorý bol minulý rok v Michalovciach na hosťovaní z Košíc.

... či Martin Drotár

Naša poznámka:

Černega vykročil správnou nohou

Počas stredajšej tlačovej konferencii sa udiala jedna zaujímavá vec. Na tlačovke sa totiž zúčastnil aj prezident HK Mládež Richard Mašlanka st. Keďže vzťahy medzi oboma michalovskými hokejovými klubmi neboli v minulosti optimálne, ide o výborný signál. Zdá sa tak, že slová Alexandra Černegu, pri jeho vstupe do klubu, o záujme zlepšenia vzťahov v prospech hokeja, neboli len do vetra. Potešujúce je aj to, že nový prezident, ako aj šéf mládeže, sa vyslovili za zlepšenie vzťahov. To už tu nebolo dávno. Zdá sa tak, že Černega vstúpil do Dukly správnou nohou.

Peter Brendza



Uverejnené: 22.06.2012 15:15:05 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.