files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín doma pokoril Bardejov

Futbalisti MFK Zemplín zdolali v príprave na novú sezónu nováčika II. ligy Partizán Bardejov 2:1. O presné zásahy zverencov trénera Alberta Rusnáka sa postarali dve nové posily Michal Hamuľák a Pavol Jurčo. Najbližšie prípravné stretnutie odohrajú Michalovčania v sobotu 7. júla o 18.30 hod. na ihrisku prvoligového 1. FC Tatran Prešov.

Nováčik druholigovej súťaže nastúpil v základnej zostave aj s útočníkom Marošom Bačíkom, odchovancom MFK Zemplín, a stopérom Miroslavom Laukom, ktorý tiež v minulosti v Michalovciach pôsobil. Už v 5. minúte pohrozil technickou strelou Francúz Garel, ale hosťujúcu bránu minul. O pár minút nato vytiahol výborný zákrok gólman Bréda. V 35. minúte tvrdo pálil do hosťujúceho strážcu svätyne Gamkrelidze. V závere polčasu najprv Čarnota hlavou opečiatkoval iba žrď, ale o niekoľko sekúnd nato Hamuľák po rohu už hlavičkoval do siete - 1:0.

Do druhého polčasu vstúpili oba celky aktívne, výsledkom čoho boli góly na oboch stranách. Najprv v 52. minúte Lukáš Zápotoka spoza šestnástky krásnou strelou do šibenice vyrovnal, ale už o dve minúty nato Jurčo presnou prízemnou strelou opäť naklonil misky váh na stranu MFK Zemplín. Vzápätí mohli opäť udrieť hostia, ale Kundru v čistej šanci vychytal Bréda. V ďalších minútach tempo hry opadlo, keďže obe mužstvá prestriedali. V závere duelu boli Bardejovčania blízko k vyrovnaniu, ale v priebehu niekoľkých sekúnd dvakrát nastrelili iba konštrukciu brány.

MFK Zemplín Michalovce - Partizán Bardejov 2:1 (1:0)

Góly: 45+. Hamuľák, 54. P. Jurčo - 52. L. Zápotoka

MFK ZEMPLÍN: Bréda - J. Čarnota, Krmpotič, Vernon, M. Vanák (55. Dargaj) - P. Jurčo, S. Danko, Gamkrelidze (65. L. Jacko), Garel - Immorlano - Hamuľák (60. D. Kunca)

Zdroj:mfk zemplín



Uverejnené: 04.07.2012 22:34:08

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623