files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

WECKO HLIADKA: Oznámkujte WC aj v našom meste

Za kultúru verejných toaliet!  Pridajte sa k nám a každým WC označeným v našej mape podporíte aj OZ Červený Nos Clowndoctors. Mamičky, rodičia, ale aj všetci ostatní sa môžu zapojiť do hodnotenia slovenských „baby friendly“ toaliet. Facebookový projekt Wécko hliadka odštartoval 10.júla svojim druhým ročníkom a mapuje aj wécka v zemplínskom regióne.

 

Tento internetový sprievodca prináša všetkým okrem informácií o stave WC, aj možnosť vyjadriť sa k ich kvalite. Tie najlepšie WC navyše získajú špeciálnu samolepku a naprázdno nezostanú ani hodnotitelia. Tešiť sa môžu na milú pozornosť.

 

Wécko hliadka nezabudla ani na pomoc chorým deťom a tak zapojením sa do jej aktivít podporíte občianske združenie Červený Nos. Minulý rok sa pridalo viac ako 2 500 fanúšikov, ktorí ohodnotili takmer 450 zariadení. Koľko nás bude tento rok? Viac info na: http://www.facebook.com/wecko.hliadka.


 

Staňte sa aj vy agentmi Wécko hliadky a podporte naše aktuálne ciele:

1. Upozorniť na problém verejných toaliet, ich (ne-)dostupnosť a často katastrofálnu hygienu, ale aj nevyhovujúce podmienky pre tých najmenších, ktorí sú ohrození najviac.

2. Vytvoriť nástroj, ktorým aj vy môžete zhodnotiť prevádzky a ich verejne prístupné toalety, poukázať na ich nedostatky, prípadne pochváliť pozitíva a pomôcť tak vytvoriť databázu baby friendly zariadení, kde sa mamičky nemusia obávať so svojimi deťmi zastaviť. 

Takže mobily s foťákmi do ruky, oči na stopkách a obzerajte sa vo svojom okolí po prehreškoch voči verejnej hygiene, ale aj výnimočne pekných baby friendly wéckach! Každé z nich môžete spolu s fotkou a komentárom označiť v našej Baby friendly WC mape a udeliť mu známku, akú si podľa vás zaslúži.

Za každý príspevok do mapy sa navyše môžete tešiť na malý darček - Urinal SIRUP pre zdravie vás aj vášho dieťatka. Za každý odoslaný sirup navyše poputuje príspevok na konto OZ Červený nos, takže každým WC, ktoré do mapy vložíte, podporíte dobrú vec! OZ Červený Nos Clowndoctors patrí k najvýznamnejším neziskovým organizáciám pôsobiacim v nemocničnom prostredí. Jeho poslaním sú pravidelné návštevy profesionálnych zdravotných klaunov u dlhodobo hospitalizovaných detí na lôžkových oddeleniach v nemocniciach, podpora ich psychickej pohody a pomoc pri prekonávaní úzkosti spojenej s pobytom v nemocnici. Spolu 40 zdravotných klaunov pravidelne prináša smiech viac ako 27 000 chorým deťom. Pomôžme im v tom, veď aj nám ide o spokojný úsmev na destkých tvárach!


Viac info nájdete aj na www.cervenynos.sk

Tak do boja, agenti!



Uverejnené: 23.07.2012 10:20:25 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.