files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ľuboš Fajčák: „V tejto sezóne sa chcem presadiť viac“

Hokejisti HK Dukla Michalovce začali s prípravou na novú sezónu na ľade. S tímom sa pripravuje aj dvadsaťročný útočník Ľuboš Fajčák, ktorý v kádri Dukly pôsobí už tretiu sezónu. Mladý útočník dúfa, že sa mu v tejto sezóne vyhnú zranenia a on sa v zostave Dukly presadí viac, ako po minulé sezóny.

Ťažká príprava na suchu

Hokejisti Dukly absolvovali prvú fázu letnej prípravy od mája do konca júna. Prvej časti prípravy sa zúčastnili prevažne mladí hráči z blízkeho okolia. Jedných z nich bol aj útočník Ľuboš Fajčák. „Aj keď nás trénovalo v prvej fáze málo, táto príprava nám určite dala veľa. Všetci totiž vieme, že hokejista počas sezóny čerpá z kvalitnej letnej prípravy. Musím povedať, že to bolo určite ťažké, pretože sme dosť behali, ale využívali sme aj posilňovňu, či spinning,“ oboznámil nás o priebehu prvej časti letnej prípravy útočník Dukly, ktorý je v súčasnosti jedným z mála Michalovčanov pôsobiacich v prvom tíme. S prípravou na suchu začali hráči Dukly aj prvé dva týždne druhej fázy. „Tréneri sa opäť sústredili na kondičnú stránku. Prvý týždeň sme boli na sústredení v neďalekých Medzilaborciach, kde sme zaberali v tamojších lesoch, ale k dispozícii sme mali aj telocvičňu,“  podotkol Fajčák, ktorý v Dukle nie je s týmto menom sám, pretože tu na mieste maséra pôsobí aj jeho otec.    


Jeden z najmladších

Práve dvadsaťročný útočník je v súčasnosti jeden z najmladších hráčov v kádri trénera Ihnačáka. „Momentálne je to tak, že patrím k najmladším. V tíme je viacero skúsených harcovníkov, no som veľmi rád, že do neho pribudlo aj niekoľko mojich spoluhráčov z juniorky. Buduje sa tu veľmi dobrý kolektív a myslím si, že to bude dobré,“ poznamenal Fajčák. Ten v minulej sezóne zaznamenal osemnásť kanadských bodov. „Mohlo ich byť oveľa viac, keby sa mi vyhýbali zranenia. Dúfam, že sa mi už v tejto sezóne vyhnú a ja sa v zostave Dukly presadím oveľa viac,“ dodal na záver útočník Dukly, ktorý v prvom tíme pôsobí tretiu sezónu.

Peter Brendza



Uverejnené: 08.08.2012 18:47:42 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.