files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla dvakrát doma

Hokejisti HK Dukla Michalovce sa po troch zápasoch na ľade súperov konečne predstavia aj domácim fanúšikom a to hneď dvakrát. Najskôr, už dnes, čiže v pondelok 27. augusta privítajú zverenci trénera Miroslava Ihnačáka o 17.00 maďarský Miškolc a hneď v utorok v rovnakom čase aj aktuálneho poľského majstra Ciarko PBS Bank KH Sanok.

Nezachytili prvú tretinu

Dukla sa v príprave zatiaľ predstavila trikrát a to vždy na ľade súpera. Najskôr jej hráči prehrali 3:6 v maďarskom Miškolci, potom zaznamenali výhru 4:3 na ľade Prešova a naposledy prehrali v piatok rozdielom triedy 0:4 na ľade minulosezónneho víťaza prvej ligy Bardejova. „Našim problémom bolo, že sme nezachytili prvú tretinu, v ktorej sme inkasovali tri góly. Bolo to aj dôsledkom toho, že chlapci sú v hrubej príprave a veľa trénujú. Od druhej tretiny sa to zlepšovalo a v záverečnej časti by som povedal, že sme boli lepším družstvom. Je však na škodu, že sme nevyužili dobré príležitosti na streleniu gólu,“ poznamenal k piatkového zápasu športový riaditeľ HK Dukla Peter Tirpák. Práve v poslednom zápase sa v drese Dukly predstavil aj útočník Anton Čavrk, ktorý naposledy pôsobil v Trnave, kde bol jedným z najproduktívnejších hráčov. Tréner Ihnačák šikovného krídelníka zaradil do prvej formácie k Richardovi Šechnému a Martinovi Drotárovi. „Myslím si, že bude prínosom. Je to typ priamočiareho hokejistu. Trénuje s nami od minulého týždňa a už teraz môžem povedať, že sme sa s nim dohodli na kontrakte, teda ostáva u nás,“ uviedol športový riaditeľ Dukly, ktorý nevylúčil, že v pondelkovom zápase proti Miškolcu sa predstaví aj ďalšia posila do útočných radov.

Nová posila Dukly Anton Čavrk

Dvakrát doma

Po zápasoch na ľade súpera sa hokejisti Dukly konečne predstavia aj doma. A to hneď dvakrát za sebou. Najskôr v pondelok o 17.00 budú chcieť vrátiť prehru maďarskému Miškolcu a hneď na druhý deň, v utorok, v rovnakom čase privítajú aktuálneho poľského majstra KH Sanok, ktorý by mal prísť aj s enklávou slovenských, či českých hráčov (Peter Bartoš, Martin Vozdecký, Pavel Mojžiš ...), na čele s trénerom Jánom Stašom. „Čakajú nás silní súperi. V maďarskom Miškolci sme v prvom prípravnom stretnutí prehrali a tak by sme im radi vrátili prehru. Hneď na druhý deň nás čaká ďalšia medzinárodná konfrontácia, keď nastúpime proti poľskému Sanoku. Ide takisto o dobré družstvo, ktoré je majstrom svojej krajiny a v jeho radoch pôsobí viacero kvalitných hokejistov,“ podotkol športový riaditeľ Dukly Peter Tirpák. My len dodajme, že vstupné na prípravné zápasy Dukly v tejto sezóne bude jedno euro.

Ďalší program Dukly v príprave
27. 8. Michalovce - Miskolc
28. 8. Michalovce - Sanok
31. 8. Sanok - Michalovce
4. 9. Michalovce - Prešov
7. 9. Michalovce - Bardejov
11. 9. Michalovce - Nowy Targ
14. 9. Michalovce - Trebišov (generálka)

Peter Brendza



Uverejnené: 27.08.2012 09:02:49 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.