files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ďalšia domáca prehra Dukly

Hokejisti HK Dukla prehrali v príprave na sezónu aj ďalší zápas, keď na domácom ľade tentoraz nestačili na poľský Sanok, ktorému podľahli 3:7 (1:2,2:3,0:2). O presné zásahy Dukly sa postarali Čížek v prvej a Drotár s Fajčákom v druhej tretine. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka sa najbližšie predstavia v piatok práve na ľade svojho dnešného súpera. Potom začnú sériu domácich zápasov, v ktorých postupne privítajú Prešov (utorok 4.9.), Bardejov (piatok 7.9.), Nowý Targ (utorok 11.9.) a Trebišov (piatok 14.9.).

Diváci mohli tentoraz vidieť kvalitnejší hokej ako deň predtým. Dukla nastúpila na stretnutie už bez Filipa Macejku (odišiel do Popradu) a v prvom útoku sa pri skúsených Šechnom a Drotárovi predstavil mladík Banovský. Prvú šancu v stretnutí si vypracovali domáci, keď Cmorejovu strela zastavila žrďka bránky hostí. V 7. minúte išiel na trestnú lavicu Fajčák a jeho vylúčenie hostia potrestali úvodným gólom. Najskôr sa vyznamenal Babkovič, ktorý zmaril pokus Bialeho, no potom už nestačil na strelu Stryzowského a hostia tak išli do vedenia - 0:1. Domáci odpovedali bleskovo, hneď o dvadsať sekúnd sa totiž presadil Čížek - 1:1. Aktuálny poľský majster mal v prvej tretine viac z hry a svoju prevahu pretavil do druhého gólu, ktorý zaznamenal strelou spoza modrej Vitek - 1:2. Vyrovnanie na hokejke mal niekoľko sekúnd pred koncom prvej časti Drotár, ktorý sa ale nepresadil ani na dvakrát.  Aj v druhej tretine pokračoval zaujimavý hokej. V 24. minúte drzo prenikol mladík Banovský a po jeho aktivite vyrovnal Drotár na - 2:2. Sanok išiel do vedenia opäť v 30. minúte, keď sa presadil český legionár Mojžiš, ktorý prekonal striedajúceho Borka. Ten o niekoľko sekúnd vyťahoval puk z brány aj po druhýkrát, keď hostia využili únik dvoch na jedného a Wojciech dával na - 2:4. Dukle sa rýchlo podarilo Fajčákom skorigovať, no posledné slovo v druhej časti patrilo hosťujúcemu Wiluszovi, ktorý využil chybu brankára Borka.  V záverečnej tretine sa už taký zaujimavý hokej nehral. Zaujali akurát dva góly v sieti domáceho celku, ktoré v presilovkách zaznamenali Krzak a Radwanski. Dukla tak aj v druhom domácom zápase utrpela prehru.

HK Dukla Michalovce - Ciarko PBS Bank KH Sanok  3:7 (1:2,2:3,0:2)

Góly: 8. Čížek (M. Babkovič), 24. Drotár (Banovský), 32. Fajčák - 7. Stryzowski (Bartoš) pres/1, 16. Vitek (Radwanski),  31. Mojžiš (Vozdecký, Radwanski), 32. Wojciech (Mojžiš), 35. Wilusz (Mojžiš), 51. Krzak (Mojžiš, Radwanski) pres/1, 60. Radwanski (Vitek) pres/1

Vylúčení: 4:3, navyše Krzak - Sanok 10. minút NESP_H. Presilovky: 0:3. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Lauff - Korba, Bogdaň. Divákov: 330

Michalovce: P. Babkovič (30. Borko) - Žemba, Rusnák, Vorobeľ, Hrubý, Chovan, Halapy, Gavura - Banovský, Šechný, Drotár - Palovčík, Cmorej, Fajčák - Čížek, M. Babkovič, Wojtovič - Zorvan, Šimčák, Čavrk.

Sanok: Luba - Rembisz, Mojžiš, Kubat, Vozdecký, Bartoš, Stryzowski, Kotaska, Gurica, Vitek, Krzak, Radwanski, Rapala, Cwikla, Merner, Wojciech, Bialy, Wilusz, Kisielewski, Dolný.

Ďalší program Dukly v príprave
31. 8. Sanok - Michalovce
4. 9. Michalovce - Prešov
7. 9. Michalovce - Bardejov
11. 9. Michalovce - Nowy Targ
14. 9. Michalovce - Trebišov (generálka)

 fotogalériu pripravujeme



Uverejnené: 28.08.2012 20:13:36
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.