files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hc winLand začal víťazstvom

Hádzanári Hc winLand Michalovce zvíťazili vo svojom úvodnom vystúpení v Tipos Extralige, keď zvíťazili na pôde 1. MHK Košice o tri góly 29:26, hoci ešte do polčasu prehrávali 13:15. Tréner Ľuboš Hudák si tak pripísal úspešnú premiéru na lavičke winLandu. Michalovčania sa najbližšie predstavia doma, keď v piatok 7. septembra privítajú vo svojej domovskej Mestskej športovej hale o 19.30 Považskú Bystricu.


Zápas prvého kola ukázal, že Košičania aj napriek oslabeniu nemusia byť v tejto sezóne len mužstvom do počtu. V úvode duelu sa oba tímy naťahovali o každý jeden gól. Domáci hádzanári ťažili hlavne z produktívneho Magušku, ktorý zaznamenal prvé tri góly Košíc a po jeho presnej strele bol v 5. minúte vyrovnaný stav - 3:3. Za winLand o chvíľu odpovedal Sadovij, no Košičania potrestali vylúčenie Hruščáka a troma gólmi sa dostali do vedenia - 6:4. Hosťom sa podarilo vyrovnať v 14. minúte, keď po presnej strele Sadového bol stav - 7:7. Následne sa obe družstvá až do konca prvého dejstva ťahali o každý jeden gól. Až v samom závere sa domáci hádzanári utrhli na viac ako jeden gól a po presných zásahoch Fuňaka a Magušku viedli po prvom polčase - 15:13. Práve v týchto momentoch čaroval golman hostí Cibere a tak aj jeho zásluhou viedli domáci do polčasu o dva góly.

Aj úvod druhého dejstva vyšiel lepšie domácim. Tí po góle Hricišona viedli v 37. minúte o štyri góly - 18:14. Potom ale prišli chvíle winLandu. Jeho hráči zaznamenali sedemgólovú šnúru a v 47. minúte viedli po presnom zásahu Frajkora - 18:21. WinLand sa tak vrátil do zápasu, ktorý už jeho hráči zo svojich rúk do konca nepustili. Vďaka strelecky disponovaným Sadovému a Hruščákovi v pohode dokráčali k prvým dvom bodom. Práve po góle Hruščáka v 55. minúte už viedli hostia o šesť gólov - 20:26. Košičanom sa síce v závere podarilo znížiť na rozdiel dvoch gólov, no záverečné slovo patrilo Huňadymu, ktorý v samom závere upravil na konečných - 26:29. Hádzanári Hc winLand tak vkročili do novej sezóny správnou nohou.

1. MHK Košice - Hc winLand Michalovce 26:29 (15:13)
Pok. hody: 4/3 - 0/0. Vylúčení: 5:6. Rozhodovali: Karlubík, Struhár. Divákov: 150.
Košice: J. Cibere, Blicha, Dulina - Pecha 1, Hriňák 3, Chripák 1, Fuňak 5, Hricišon 3, Ľoch 6, Maguška 7/3, Dani, Boris, Šiška.
Michalovce: Bumbera, Popčák, Kolpak - Kučer 2, Hruščák 6, Regenda 1, Frajkor 1, Sadovyi 10, Kocák 1, Kuzmenko, Kohút, Gamrát 3, Huňady 3, Tybulevič 2, Géci.



Uverejnené: 31.08.2012 19:33:24 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.