files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Prvá domáca strata MFK Zemplín

Futbalisti MFK Zemplín prehrali v zápase 7. kola na vlastnej pôde s Podbrezovou 0:1 (0:0). O tom, že tri body poputujú na Horehronie rozhodol v 70. minúte striedajúci Tubonemi. Pre hráčov MFK Zemplín to bola prvá domáca bodová strata v tejto sezóne. Zverenci trénera Alberta Rusnáka sa najbližšie predstavia v sobotu 8. septembra na pôde Dolného Kubína. Doma ich budeme môcť vidieť o dva týždne, keď v sobotu 15. septembra na vlastnom trávniku o 19.30 privítajú Senec.

Domáci futbalisti nastúpili na šláger 7. kola nielen bez zranených Danka, Hamuľáka, či chorého Gamkrelidzeho, ale aj bez bývalého kapitána Milana Krmpotiča, ktorému sa skončila zmluva a na novej sa s vedením klubu nedohodol. Očakávaný zápas veľa futbalovej krásy nepriniesol. V 8. minúte zachytil rozohrávku hostí Kovaľ, jeho tvrdej strele však chýbali centimetre. Domáci pokračovali v prvom polčasovej aktivite aj naďalej. V 19. minúte sa obranou hostí predral Immorlano, jeho strela len tesne minula bránu. Následne do šestnástky centorval Kovaľ, obrana Podbrezovej ale loptu v pohode odpratala do bezpečia. V závere prvého dejstva dali o sebe vedieť aj hostia, keď Jenčo vyboxoval priamy kop Pančíka.



V druhom dejstve sa karta obrátila. V 56. minúte páli tvrdo spoza šestnástky Havrvilko, no T. Jenčo jeho strela vyrazil rohový kop. Jenčo sa vyznamenal aj o niekoľko sekúnd, keď kryl strelu Vaščáka. Domácich mohol poslať do vedenia striedajúci Regáli, ktorý ale zoči - voči Hanákovi v bráne Podbrezovej zaváhal. Nedáš - dostaneš sa potvrdilo hneď o niekoľko sekúnd na druhej strane. Z následného protiútoku sa na dvakrát presadil taktiež striedajúci Tubonemi. Ten tak rozhodol o tom, že všetky body poputujú na Horehronie. Hostia totiž v pohode ustrážili jednogólové vedenie.

MFK Zemplín Michalovce - ŽP Šport Podbrezová 0:1 (0:0)
Góly: 70. Tubonemi.
ŽK: 64. Zonzon - 54. Harvilko, 85. Kupčík
Rozhodoval: Šuniar.
Divákov: 2230

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - J. Čarnota (79. Podhorin), Korijkov, Vernon, M. Vanák - Zonzon, Kovaľ - D. Kunca, Immorlano (72. A. Leško), Garel (59. M. Regáli) - P. Jurčo
ŽP ŠPORT: Hanák - Snitka, Nosko, Minčič, V. Greško - J. Pančík (73. Čekovský), Szoke (63. Tubonemi), Kupčík (85. Cmarko), Harvilko - Vaščák, Kochan


Najbližší program MFK Zemplín:
Sobota 8. septembra o 15.30 hod.: Dolný Kubín - Michalovce (8. kolo)
Sobota 15. septembra o 19.30 hod.: Michalovce - SFM Senec (9. kolo)
Sobota 22. septembra o 15.00 hod.: Rimavská Sobota - Michalovce (10. kolo)



Uverejnené: 01.09.2012 22:33:16
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.