files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla v utorok privíta Nowy Targ

Hokejisti HK Dukla Michalovce v príprave konečne zapli naplno. V poslednom prípravnom stretnutí zdolali na vlastnom ľade po výbornom výkone Bardejov 8:4 (2:1, 3:2, 3:1). V zápase sa presadil hlavne prvý útok Dukly, ktorý zaznamenal štyri góly. Michalovských hokejistov teraz čaká posledný týždeň prípravy na novú sezónu, v ktorom absolvujú dva prípravné duely. Už v utorok o 17.00 hostia poľský Nowy Targ a piatok privítajú v generálke Trebišov.

Koncert prvého útoku

Tréner Miroslav Ihnačák sa pred zápasom s Bardejovom rozhodol posunúť do prvého útoku k osvedčenej dvojici Šechný - Drotár, mladíka Fajčáka. Jeho ťah mu vyšiel, keď prvá lajna zaznamenala štyri z ôsmich gólov Dukly. „Aj keď výsledok hovorí niečo iné, určite to nebol ľahký zápas.  Tentoraz sme splnili taktické pokyny trénerov a zaslúžene vyhrali. Nášmu útoku sa zápasy predtým až tak strelecky nedarilo. Som veľmi rád, že tentoraz to tam padlo. Dúfam, že nám to takto vydrží čo najviac,“ uviedol trojgólový strelec Martin Drotár, ktorý si spoločne s dvojicou svojich kolegov v útoku pripísal na svoje konto jedenásť kanadských bodov. Kapitán Šechný zaznamenal štyri body za jeden gól a tri asistencie, a Fajčák asistoval pri všetkých štyroch góloch svojho útoku. Zdá sa, že spolupráca týchto troch útočníkov by teda mohla fungovať. „To je ešte skoro hovoriť. V takomto zložení sme totiž odohrali iba jeden zápas. S Rišom Šechným hrám už dlho a na ľade si rozumieme. Teraz k nám prišiel Ľubo Fajčák. Uvidíme ako nám to pôjde ďalej, pretože jedna lastovička leto nerobí.“

Zostať na víťaznej vlne

Hokejisti HK Dukla sú pred koncom prípravy na novú sezónu. Tú odštartujú v utorok 18. septembra domácim stretnutím s Topoľčanmi. Do začiatku ligy im tak ostáva jeden týždeň, v ktorom odohrajú dva prípravné zápasy. Už v utorok na domácom ľade privítajú poľský Nowy Targ a v piatok absolvujú generálku na prvé kolo ligy, keď doma nastúpia proti susednému Trebišovu. „Máme týždeň pred ligou a teda je už jedno s kým v príprave hráme. Musíme teda hrať čo najlepšie a ešte využiť ten čas čo nám zostáva nato, aby sme na ligu boli dobre pripravení. S Bardejovom sme sa dúfam naladili na víťaznú vlnu. Na tejto vlne chceme ostať až do začiatku súťaže. Je to síce iba príprava, no vyhrávať treba aj v nej,“ poznamenal na záver krídelník michalovského elitného útoku.

V predaji už aj pernamentky

Keďže do začiatku súťaže zostáva už len jeden týždeň, vedenie klubu vystavilo do predaja pernamentky na novú sezónu. Tie si za cenu 35,- eur mohli záujemcovia zakúpiť už počas piatkového duelu a ďalší tak môžu urobiť v týchto dňoch na sekretariáte klubu.

Peter Brendza



Uverejnené: 10.09.2012 16:39:36 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.