files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Zápasy v klietke už túto sobotu

V sobotu 6. októbra sa v Mestskej športovej hale po prvýkrát na Zemplíne uskutočnia zápasy bojovníkov v klietke. Diváci dokopy uvidia pätnásť zápasov v rôznych váhových kategóriách. V zápolení budú aj michalovskí bojovníci. Organizátormi podujatia pod názvom PCF 4 – STORM sú PIT GYM Levoča a MMA Michalovce. Podujatie začína o 17.00 a jeho vyvrcholenie so zápasom v najvyššej váhovej kategórii medzi Krisom Nataškom z Poľska a zápasníkom MMA Trebišov Milanom Kudrecom je na programe zhruba o 20.30. Vstupenky na toto podujatie sú ešte v predaji. Ich cena je v predpredaji 4,- eurá a v čase podujatia 5,- eur.

Prvýkrát v metropole Zemplína

Už len niekoľko dní nás delí od podujatia PCF 4 - Storm, v ktorom proti sebe nastúpia bojovníci v octagone, čo je slangový výraz pre klietku. Práve v nej budú zápasníci proti sebe bojovať v najtvrdšom plnokontaktnom športe MMA. Takéto podujatia sa v rámci Zemplína uskutoční po prvýkrát v sobotu 6. októbra a jeho dejiskom bude Mestská športová hala. Začiatok PCF 4 - Storm je naplánovaný na 17.00. „MMA nie je, len o tvrdom tréningu, ale aj o rozvoji osobnosti, ako z fyzického, tak aj psychického hľadiska. Ide o zmiešané bojové umenie, ktoré využíva zmes rôznych bojových umení (box, thai-box, sambo, zápasenie, jiu-jitsu a iné). Pri súboji sa využíva kombinácia úderov, kopov, hodov a pák. Je to asi najtvrdší kontaktný šport v súčasnosti. Bojuje sa normálne aj na zemi, takže zápasník musí byť pripravený na všetko. Dovolené je skoro všetko, okrem úderov na ohryzok, oči, či útok na chrbticu a samozrejme aj na genitálie,“ informoval nás o tomto športe  tréner michalovských zápasníkov Tibor Šimonič, ktorý sa týmto bojovým umeniam venuje od svojich štrnástich rokov. My len dodajme, že zápasníci v klietke nepoužívajú takmer žiadnu ochranu, majú iba suspenzor, rukavice, či chrániče holení a zubov.

Vstupenky ešte v predaji

Počas sobotňajšieho večera diváci uvidia dokopy pätnásť zápasov. Michalovskému obecenstvu sa tak predstaví tridsať zápasníkov, ktorí budú bojovať v rôznych váhových kategóriách. Zápasy budú trvať 2x5 minút.  „Pôjde o amatérske, ako aj profi zápasy. Je to vlastne kombinácia oboch. Hlavným organizátorom podujatia je PIT GYM Levoča pod vedením dvojice Bohuš Duľa a Dávid Kedžuch a takisto aj MMA Michalovce, ktoré funguje pod mojím vedením. Zápasníci budú bojovať o putovné opasky amatérskeho majstra Slovenska. Vyvrcholením celého podujatia mal byť zápas večera medzi Krisom Nataškom z Poľska a Slovákom žijúcim v USA Tiborom Janecom. Ten však na poslednú chvíľu ochorel a museli sme teda hľadať inú alternatívu. Tou sa stal trebišovský bojovník Milan Kudrec, ktorý verím, že bude adekvátnou náhradou, za chorého Janeca,“ uviedol Tibor Šimonič, podľa ktorého sa do podujatia zapoja zápasníci z celého Slovenska a v hre bude aj pätica domácich bojovníkov. „V súťaži sa isto predstavia Dominik Engel, Andrej Zúbek, Michal Gálik, Ján Gajdoš  a Šimon Juško. Všetko sú to šikovní chlapci a ja si myslím, že sa nestratia,“ podotkol Šimonič. My len dodajme, že záujemcovia o vstupenky na toto podujatie si ich ešte stále môžu zakúpiť. Lístky je možné kúpiť na predajných miestach v Michalovciach, Sobranciach a Trebišove, alebo priamo na mieste konania akcie. Ceny vstupeniek sú 4  € (v predpredaji) a 5 € (v deň podujatia). Pre záujemcov je pripravený aj VIP stôl, ktorého cena vstupenky je 120 eur. Predajné miesta sú zverejnené na oficiálnej stránke podujatia (www.pitcagemma.sk).

Program PCF 4 - STORM

Predzápasy

Kategória do 84 kg: Andrej Zúbek  (MMA Michalovce) - Boris Matiaško (Progressive Gym Martin).

Kategória do 77 kg: Martin Penták (Pit Gym Levoča) - Jakub Kolek (Progressive Gym Martin).

Kategória do 70 kg: Ján Gajdoš (MMA Michalovce) - Erik Záhorák (Pit Gym Nitra)

Kategória do 66 kg: Martin Kmec (MMA Trebišov) - Róbert Gunda (Muya Jitsu Gym Zvolen)

Hlavné zápasy

Kategória do 70 kg: Michal Mokrý (North Gym Prievidza) - Adrian Barkač (MMA Revolution Rimavská Sobota)

Kategória do 77 kg: Martin Gramblička (Attack MMA Prievidza) - Boris Kučera (Bope team Žilina)

Kategória do 70 kg: Denis Tripšanský (Pit Gym Levoča) - Jozef Benkovič (North Gym Prievidza)

Kategória do 70 kg: Dominik Engel (MMA Michalovce) - Martin Mihálik (Fire Gym Banská Bystrica)

Kategória do 70 kg: Šimon Juško (MMA Michalovce) - Patrik Bendik (Pit Gym Levoča)

Kategória do 93 kg: Tibor Ujhelsky (MMA Trebišov) - Ján Magdalík (Pit Gym Nitra)

Kategória do 84 kg: Michal Gálik (MMA Michalovce) - Lukáš Kučera (Bope team Žilina)

Kategória do 77 kg: Lukáš Pajtina (Bope team Žilina) - Rastislav Tóth (MMA Revolution Rimavská Sobota)

Kategória do 84 kg: Dávid Širila (Pit Gym Levoča) - Filip Kristl (Fire Gym Banská Bystrica)

Kategória nad 93 kg: Erik Kunzo (Psycho Team Košice) - Ľuboš Pavelka (Attack MMA Prievidza)

Hlavný zápas večera

Kategória nad 93 kg: Milan Kudrec (MMA Trebišov) - Krištof Nataška (Psycho Team Košice)

 

Peter Brendza



Uverejnené: 03.10.2012 18:19:14 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.