files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla pokorila aj Prešov a zostáva lídrom

Hokejisti HK Dukla valcujú svojich súperov aj naďalej. Ich víťaznú sériu nezastavili ani hráči Prešova, ktorých Dukla na domácom ľade zdolala 4:0 (2:0, 1:0, 1:0). O góly Dukly sa postarali dvakrát Drotár, po jednom presnom zásahu pridali Kmiť a Fajčák. Michalovčania sa tak udržali na prvom mieste tabuľky aj po 7. kole a na svoje konto si pripísali šiestu výhru v rade. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka sa najbližšie predstavia na ľade Spišskej Novej Vsi, doma ich opäť uvidíme v piatok 12. októbra, kedy o 17.00 privítajú Detvu.

Zemplínsko - šarišské derby prinieslo hokej viac ako priemernej úrovne. Michalovčania nastúpili na stretnutie nielen bez zraneného Cmoreja, ale aj bez golmana Kuraliho, ktorého nahradil mladík Okoličány. Domácej Dukle vyšiel opäť úvod stretnutia. V 6. minúte počas presilovej hry Drotár vybojoval puk od brankára Fedora a pre Kmiťa nebol problém zasúnuť ho do oputenej brány hostí - 1:0. O minútu a pol Dukla viedla už o dva góly. Opäť sa o to postarala prvá lajna, keď puk za Fedorov chrbát poslal Drotár - 2:0. Následne mali viac z hry hostia, mladý Okoličány si však aj za pomoci svojich obetavo brániacich spoluhráčov držal čisté konto. V 12. minúte mohol zvýšiť vedenie Dukly Kmiť, no Fedor tentoraz ostal pzoorný. Prešovský golman mohol inkasovať aj v závere prvej časti, kedy mal gól na hokejke Zorvan.


Aj v druhej tretine sa hral podobný hokej. Domáci hokejisti obetavo bránili a Prešovčanov nepúšťali do čistých šancí. To, čo za pozornú obranu prešlo, navyše pochytal pozorný Okoličány. V 28. minúte už Dukla viedla o tri góly, potom čo Fajčákovi ideálne nabil Palovčík - 3:0. O niekoľko minút mohla Dukla skórovať opäť, puk zo Šechného hokejky však do brány neprešiel.



Ani tretia tretina zmenu nepriniesla. Hostia síce mali viac z hry, no Michalovčania odolávali ich búšeniu. V tejto časti ich viackrát podržal Okoličány, ktorý si nakoniec vo svojej seniorskej premiére udržal čisté konto. Skóre zaujimavého zápasu uzavrel v 56. minúte Drotár, ktorého krásne našiel Šechný. Hokejisti Dukly tak triumfovali aj v šiestom stretnutí v rade a zaslúžene tak trónia na prvom mieste tabuľky.

HK Dukla Michalovce - HC 07 Prešov  4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Góly: 6. Kmiť (Žemba, Šechný), 7. Drotár (Hrubý, Šechný), 28. Fajčák (Palovčík, Čížek), 57. Drotár (Šechný, Žemba)
Vylúčení: 7:4, navyše Šechný (M) 10. min. NAPH_K - P. Segľa (P) 10, min. NESP_H, 32. M. Školiak NESP_H.
Presilovky: 1:0.
Oslabenia: 0:0.
Rozhodovali: P. Sýkora - M. Korba, P. Korba.
Divákov: 1625.

Michalovce: Okoličány - Hrubý, Žemba, Vorobel, Š. Rusnák, Šeliga, Chovan, Gavura, Vojtaššák - Kmiť, Šechný, Drotár - Fajčák, Palovčík, Čížek - Zorvan, Linet, Šimčák - Banovský.

Prešov: Fedor - Sabol, Kadlubiak, Loydl, Hopkovič, M. Školiak, Hajduk, Ondrej, Mikluš - P. Segľa, Caban, Opatovský - Schneider, Gaváč, Náhlik - Kubiš, Kubus, Románek - Wesselényi, Kivader, Jarab.

Najbližší program HK Dukla:
Utorok 9. október: Spišská Nová Ves - Michalovce (8.kolo)
Piatok 12. október 17.00: Michalovce - Detva (9.kolo)
Utorok 16. október: Trnava - Michalovce (10.kolo)
Piatok 19. október 17.00: Michalovce - Liptovský Mikuláš (11.kolo)
Utorok 23. október: Topoľčany . Michalovce (12.kolo)
Piatok 26. október 17.00: Michalovce - Trebišov (13.kolo)
Nedeľa 28. október: Senica - Michalovce (14.kolo)



Uverejnené: 07.10.2012 20:04:28
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.