files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V piatok v noci nespite a ušetríte s Expert Elektro

V piatok v noci nespite a ušetríte - Expert pripravil nočné nakupovanie nabité zľavami

Expert Elektro nikdy nespí, a preto opäť pripravil populárne nočné nakupovanie. Výnimočný zážitok a zároveň výhodný nákup elektroniky počas nočných hodín si budú môcť tentoraz vychutnať všetci zákazníci siete predajní Expert Elektro. V piatok, 12. októbra 2012, v čase od 20:00 do 24:00 hod. čakajú na zákazníkov v šiestich mestách mimoriadne predĺžené otváracie hodiny, akčné ceny vybraných výrobkov a nočná zľava 10 % na celý nákup.  




„Prvé nočné nakupovanie, ktoré sme odštartovali v máji v Spišskej Novej Vsi malo u zákazníkov mimoriadny úspech. Slovenskí zákazníci ukázali, že nie sú konzervatívni a vítajú moderné trendy v predaji elektroniky, ktoré sieť Expert využíva v 23 krajinách sveta. Rozhodli sme sa preto zorganizovať pokračovanie nočného nakupovania, tentoraz však vo všetkých predajniach Expert Elektro na Slovensku,“ povedal Ing. Pavol Petrovič, riaditeľ siete Expert Elektro na Slovensku.


Pokračovanie netradičného nočného nakupovania si budú môcť zákazníci vychutnať už v piatok 12. októbra počas špeciálnych otváracích hodín od 20:00 do 24:00 hod., a to vo všetkých predajniach siete Expert Elektro v šiestich slovenských mestách (Snina, Rimavská Sobota, Trebišov, Vranov nad Topľou, Michalovce a Spišská Nová Ves. Na zákazníkov čakajú špeciálne akčné ceny na vybranú elektroniku, ako aj nočná zľava až 10 % na celý nákup.



   Zákazníci si okrem toho môžu vyberať zo širokej ponuky elektrospotrebičov za bezkonkurenčné ceny, ako napríklad kvalitný LED televízor Hitachi za 299 eur, elektrické strúhadlo do kuchyne značky ECG za 39,99 eur či 7-palcový tablet značky Prestigio za 79,90 eur.   

O sieti Expert Elektro:
                   Spoločnosť expert SK vstúpila na slovenský trh v roku 2010, počas ktorého otvorila dve vlastné predajne v Snine a Rimavskej Sobote. V roku 2011 pribudli do siete Expert Elektro ďalšie štyri predajne v Trebišove, Vranove nad Topľou, Michalovciach a v Spišskej Novej Vsi. V roku 2012 plánuje spoločnosť otvoriť na území Slovenska ďalšie 1-2 nové predajne Expert Elektro. V predajniach Expert Elektro nájdu zákazníci pravidelné akciové ponuky, reprezentatívny výber sortimentu, atraktívne ceny, jednoduchú navigáciu a expertne vyškolený personál.


Hlavné charakteristiky predajní Expert Elektro


Otváracie hodiny                       9:00 – 20:00 h, 7 dní v týždni
Predajné miesta                       Snina, Rimavská Sobota, Trebišov, Vranov nad Topľou, Michalovce, Spišská
                                                              Nová Ves
Sortiment                                značky renomovaných výrobcov
                                        AEG, Bosch, Braun. Elektrolux, Hama, Hitachi, LG, Liebherr, Miele, Moulinex, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Siemens, Sony, Telefunken, Whirpool, Zanussi, Zelmer, Yamaha atď.
exkluzívne zastúpenie značiek ECG, Melitta, Samsung (vstavané spotrebiče)



Doplnkové služby pre zákazníkov    zaistený dovoz a rozvoz tovaru zákazníkom
                                                  splátkový predaj Cetelem a Quatro

O spoločnosti:


                   Spoločnosť expert SK, k.s,  je členom medzinárodnej nákupnej kooperácie Expert International, ktorá bola založená v roku 1967 vo švajčiarskom Zürichu. V roku 1971 bola celosvetovo zaregistrovaná ochranná známka Expert. V roku 2000 sa združenie rozšírilo do celého sveta a vznikla Expert Global Inc., ktorá dnes pôsobí v 23 krajinách a predstavuje najsilnejšie a najjednotnejšie dobrovoľné obchodné združenie na svete. Pod značkou Expert je celosvetovo združených viac ako 7 400 obchodov so spotrebnou elektronikou, bielou technikou, telekomunikačnou technikou, IT a foto technikou. Medzi európskymi reťazcami patrí Expert Global štvrté miesto (podľa výšky obratu).
Na Slovensku získala spoločnosť expert SK, k.s. licenciu Expert v septembri 2010. Spoločnosť v súčasnosti poskytuje služby v oblasti maloobchodu prostredníctvom siete 6 predajní Expert Elektro.



Uverejnené: 12.10.2012 14:26:05 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.