files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín si doma poradil s Ružinou

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v 13. kole II. ligy na domácom trávniku nad Baníkom Ružiná 2:0. O góly MFK Zemplín sa postarali Torres z pokutového kopu a v nadstavenom čase ich víťazstvo pečatil Regáli. Zverenci trénera Alôberta Rusnáka sa najbližšie predstavia v Liptovskom Mikuláši, doma ich budeme môcť vidieť o dva týždne, keď v sobotu 20. októbra o 17.30 privítajú Šaľu.

MFK Zemplín začal stretnutie s posledným družstvom tabuľky obrovským náporom. Hneď v prvej minúte po rohovom kope Zonzon opečiatkoval hlavou žrď. V 5. minúte nebezpečne vystrelil Jurčo a brankár Michalík jeho štipľavú jedovku vytlačil na rohový kop. Domáci hráči pokračovali v nápore. V 14. minúte Torresovu strelu opäť vytlačil Michalík na rohový kop. O štyri minút neskôr napriahol spoza šestnástky Garel, jeho strela ale išla nad. Domáci mohli otvoriť skóre aj v 33. minúte, Jurčova strela však skončila na žrdi. Tesne pred koncom prvého dejstva sa do šance dostal aj Garel, Michalík v bráne hostí ale ostal pozorný.

Hneď v úvode druhého polčasu sa udial moment, ktorý výrazne ovplyvnil priebeh zápasu. Po trme - vrme v pokutovom území hostí zastavil Regaliho strelu na bránkovej čiare rukou Štajer, hlavný rozhodca Straka ho za to vylúčil a nariadil pokutový kop. Ten s istotou premenil Torres - 1:0. Vylúčenie ale viac pomohlo hosťom. Tí si dokonca vypracovali šancu na vyrovnanie, keď v 62. minúte strelu Lišku smerujúcu pod brvno vytlačil domáci Jenčo na rohový kop. Domácich mohol definitívne upokojiť Torres, ktorý však po Regáliho centre trafil iba do nôh vybiehajúceho Michalíka. V nadstavenom čase sa zrodil druhý gólový moment. Hostia vrhli všetky sily do útoku, keď sa doň zapojil aj golman Michalík. Michalovčanom ale vyšiel rýchly brejk a Regáli do prázdnej brány pečatil víťazstvo - 2:0. Hráči MFK Zemplín tak znova po troch dueloch okúsili, ako chutí domáca výhra. Spokojní však môžu byť iba s troma bodmi, výkonom totiž výrazne zaostali za očakávaním.


MFK Zemplín Michalovce - TJ Baník Ružiná 2:0 (0:0)
Góly: 50. De Oliveira Torres (11 m), 90+. M. Regáli
ŽK: 75. De Oliveira Torres - 81. Chomistek, 84. Urbánek
ČK: 50. Štajer (Ružiná)
Rozhodoval: Straka - 770 divákov

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - Perez, L. Hruška, Korijkov, M. Vanák - T. Sedlák (46. Immorlano), Zonzon - Garel (66. M. Hamuľak), De Oliveira Torres (83. Gamkrelidze), P. Jurčo - M. Regáli

TJ BANÍK: M. Michalík - Balaško, Štajer, Hladík, Urbánek - P. Poliaček (46. Kurák), T. Boháčik, M. Liška, Kamendy, M. Ferenc - Chomistek

Najbližší program MFK Zemplín:
Sobota 20. október: MFK Tatran Liptovský Mikuláš - Michalovce (14. kolo)
Sobota 27. október o 17.30: Michalovce - Slovan Duslo Šaľa (15. kolo)
Sobota 3. november: Partizán Bardejov - Michalovce (16. kolo)
Sobota 10. november o 17.30: Michalovce - FK DAC 1904 Dunajská Streda (17. kolo)
Sobota 17. november: ŽP Šport Podbrezová - Michalovce (18. kolo)
Sobota 24. november o 17.30: Michalovce - MFK Dolný Kubín (19. kolo)

Peter Brendza



Uverejnené: 13.10.2012 16:59:46
files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.