files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín s druhopolčasovým výpraskom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v 14. kole II. futbalovej ligy na pôde Liptovského Mikuláša vysoko  0:4. Michalovčania tak okúsili tŕpkosť prehry po štyroch zápasoch, v ktorých zaznamenali dovedna desať bodov. Zverenci trénera Alberta Rusnáka sa najbližšie predstavia doma, keď o 17.30 privítajú Šaľu.


Tréner Albert Rusnák urobil oproti minulému domácemu zápasu s Ružinou jednu vynútenú zmenu, keď zraneného Korijkova nahradil v základnej zostave Španiel Vernon. Úvod zápasu veľa dramatických situáciii na obidvoch stranách nepriniesol. Prvú vážnejšiu gólovú príležitosť si v 20. minúte vypracovali hosťujúci futbalisti, keď priamy kop Sedláka vytlačil golman Mikuláša Šavol s námahou na rohový kop. Brankár domácich si dobre počínal aj o štyri minúty neskôr, potom čo kryl tvrdú strelu Zonzona. Francúzsky legionár v službách MFK Zemplín dal o sebe vedieť aj v 32. minúte, no jeho ďalekonosnému projektilu chýbali centimetre. Podobne centimetre chýbali o štyri minúty neskôr aj strele domáceho Mizeráka, a tak prvý polčas skončil bezgólovou remízou.

Michalovčania nastúpili do druhého polčasu s jednou zmenou, keď Garela nahradil Gamkrelidze. Druhý polčas mal pre MFK Zemplín horový priebeh, v ktorom inkasovali štyri góly. Prvý gól domácich prišiel v 50. minúte. Balluch odcentroval z pravej strany, na jeho center si nabehol kapitán MFK Tatran Tomáš Labun a bývalý michalovský hráč hlavičkou k pravej žrdi otvoril skóre - 1:0. O tri minúty neskôr mohlo byť vyrovnané, no strele Sedláka z hranice bieleho vápna chýbali centimetre. Druhý gólový moment prišiel v 59. minúte. Labun tentoraz odcentroval do šestnástky Michaloviec a Fuják zoči - voči Jenčovi nezaváhal - 2:0. O minútu už michalovský golman vyťahoval loptu zo siete po tretikrát, keď sa individuálnou akciou presadil Tomáš Malec - 3:0. V 68. minúte už bol medzi súpermi štvorgólový rozdiel, potom čo sa po druhýkrát v stretnutí presadil kapitán MFK Tatran Tomáš Labun - 4:0. Vo zvyšnom priebehu už domáci hráči ustrážili svoje vedenie a na svoje konto si tak pripísali vysokú výhru.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš - MFK Zemplín Michalovce  4:0 (0:0)
Góly: 50. Labun, 59. Fuják, 60. Malec, 68. Labun
Žlté karty: 39. Labun, 48. Daško, 89. Fuják - 30. Zonzon
Rozhodovali: Michlian - Poláček, Budáč
Divákov: 450.

L. Mikuláš: Šavol - Janec (35. Fuják), Kubena, Labun, Mizerák (71. Popik) - Moravčík, Lišivka, Daško, Šupej - Malec (80. Molong), Ballúch.
Michalovce: Jenčo - Perez, Vernon, Hruška, Vanák - Zonzon, T. Sedlák (61. Danko) - Garel (46. Gamkrelidze), Torres, Jurčo - Regáli (61. Kunca).

Najbližší program MFK Zemplín:
Sobota 27. október o 17.30: Michalovce - Slovan Duslo Šaľa (15. kolo)
Sobota 3. november: Partizán Bardejov - Michalovce (16. kolo)
Sobota 10. november o 17.30: Michalovce - FK DAC 1904 Dunajská Streda (17. kolo)
Sobota 17. november: ŽP Šport Podbrezová - Michalovce (18. kolo)
Sobota 24. november o 17.30: Michalovce - MFK Dolný Kubín (19. kolo)



Uverejnené: 20.10.2012 16:03:53 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.