files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín doma opäť vyhorel

Futbalisti MFK Zemplín nestačili v stretnutí 15. kola II. futbalovej ligy na vlastnom trávniku na nováčika súťaže Slovan Duslo Šaľa, ktorému podľahli 1:2. Pred historicky najnižšou návštevou pod umelým osvetlením sa o jediný presný zásah zverencov trénera Alberta Rusnáka sa postaral v 19. minúte Danko. Hostia však dvoma presnými zásahmi otočili výsledok a z Michaloviec si tak odnášajú tri body. Michalovčania sa najbližšie predstavia na pôde Bardejova, doma ich budeme môcť vidieť v sobotu 10. novembra, kedy privítajú Dunajskú Stredu.

Jediný presný zásah MFK Zemplín zaznamenal Stanislav Danko

V prvom polčase sa v metropole Zemplína hral svižný kombinačný futbal a hra sa prelievala z jednej strany na druhú. Už v 5. minúte zmaril šancu Čurgalimu včasným vybehnutím brankár Jenčo. O šesť minút nato sa po centri ocitol úplne voľný na zadnej žrdi Gamkrelidze, ale zle trafil loptu a šaliansku svätyňu minul. V 16. minúte zahral Charizopulos priamy kop rovno na Reháka, ktorý však hlavou tesne minul domácu bránu. O minútu nato Garel vystrelil iba do Kolmokova. V 19. minúte sa už Michalovčania radovali, Gamkrelidze vysunul Danka a ten prestrelil brankára Dusla - 1:0. V hustom daždi pokračoval obojstranne útočný futbal a v 22. minúte mohol vyrovnať Čurgali, ale dobre zasiahol Jenčo. Hneď nato si michalovský gólman poradil aj so strelou Glendu. Presne po polhodine hry Jurčov priamy kop z 30 metrov chytil Kolmokov. Potom ľavačkou vystrelil nad Sedlák. V 39. minúte si Jenčo s Gešnábelovou strelou na dvakrát ešte poradil, ale o minútu nato už na lob toho istého hráča nemal nárok - 1:1.

Aj v druhom dejstve hry mali navrch domáci futbalisti a do vedenia ich mohol v 54. minúte poslať francúzsky legionár Garel, ale jeho bombu vyrazil brankár Kolmokov. O päť minút neskôr na druhej strane Szabó z rohu šestnástky vystrelil nad. Vzápätí to skúšal aj Michalovčan Sedlák, ktorý tesne minul šibenicu hosťujúcej brány. Domáci obliehali šestnástku Šale, v 67. minúte však stratili loptu, hostia podnikli rýchly protiútok, na konci ktorého bol Charizopulos, ktorý z hranice šestnástky trafil presne k žrdi. Vyrovnať sa pokúšal Kovaľ, vystrelil však nepresne. Vzápätí po jeho centri osamotený Sedlák hlavou z päťky namieril iba do náručia Kolmokova. V 80. minúte poslal Vernon loptu z priameho kopu presne na hlavu Čarnotu, ktorý však netrafil bránu. Ani záverečný tlak Zemplínčanov gól nepriniesol, Šaľa tak odišla z Michaloviec s plným bodovým ziskom.

MFK Zemplín Michalovce - FK Slovan Duslo Šaľa 1:2 (1:1)

Góly: 19. S. Danko - 40. Gešnábel, 67. Charizopulos

ŽK: 75. Gamkrelidze, 81. Perez, 88. L. Hruška - 69. Rehák, 86. Mujkoš

Rozhodoval: Maršal - 560 divákov

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - Perez, L. Hruška, Vernon, M. Vanák - T. Sedlák - Garel (54. D. Kunca), Kovaľ, Gamkrelidze (77. J. Čarnota), S. Danko (75. M. Hamuľak) - P. Jurčo

FK SLOVAN DUSLO: D. Kolmokov - Konopásek, Mujkoš, Čirik, Ďatko - Gešnábel, Rehák, Charizopulos, Glenda - L. Szabó, Čurgali (90. Jakubjak)

Najbližší program MFK Zemplín:

Sobota 3. novembra o 13.30 hod.: Bardejov - Michalovce (16. kolo)

Sobota 10. novembra o 17.30 hod.: Michalovce - Dunajská Streda (17. kolo)

Sobota 17. novembra o 13.00 hod.: Podbrezová - Michalovce (18. kolo)

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 27.10.2012 21:01:48 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.