files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla v boji o prvé miesto neúspešná

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v stretnutí 14. kola I. hokejovej ligy na ľade Senice 3:5. Dukla síce v úvodnej tretine rýchlo prehrávala 0:3, no jej hráči sa troma gólmi vrátili do zápasu. Viac šťastia však mali Seničania, ktorí následne dvoma gólmi strhli vedenie na svoju stranu. O presné zásahy Dukly sa postarali Linet, Fajčák a Žemba. Michalovčania tak prehrali v priamom súboji o prvé miesto v tabuľke a Záhoráci sa im tak vzdialili na rozdiel štyroch bodov. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka sa najbližšie predstavia doma, keď v utorok 30. októbra o 17.00 privítajú posledný tím tabuľky Prievidzu.


Jeden gól Dukly zaznamenal aj Ľuboš Fajčák

Prvá tretina zápasu medzi prvým a druhým mužstvom tabuľky sa niesla v dominancii domácej Senice. Tá síce hneď v úvode nepotrestala vylúčenie Lineta, no v 8. minúte posunul Škápik puk Kocákovi a ten otvoril skóre -. 1:0. O dve minúty neskôr putoval na trestnú lavicu Hrubý a jeho vylúčenie potrestal druhým gólom Šedivý - 2:0. Prvý útok Senice udrel do tretice v štrnástej minúte, keď sa presadil Vaškovič - 3:0. V závere prvej tretiny udržal nádeje Dukly nad vodou presnou strelou center tretieho útoku Linet - 3:1.

Michalovskí hokejisti začali druhú tretinu presilovkou, keď bol tri sekundy pred koncom prvej časti domáci Reissmuller. Túto prevahu však na kontaktný gól nevyužili. Aj napriek tomu Michalovčania na rozdiel jedného gólu znížili. Stalo sa tak v 29. minúte, potom čo Palovčík ideálne nahral Fajčákovi a ten prekonal Peksu po druhýkrát - 3:2. Michalovskí hokejisti zacítili šancu a tá prišla o štyri minúty neskôr. Po spolupráci prvej päťky napriahol Žemba, ktorý vyrovnal a začínalo sa odznova - 3:3. Vyrovnaný stav však svietil iba minútu. V 34. minúte totiž Surovka opäť poslal domácich do vedenia - 4:3. Dukla mala v závere ideálnu príležitosť na vyrovnanie, no jej hráči nedokázali využiť vyše päťdesiatsekundovú presilovku o dvoch hráčov.

V prvej desaťminútovke poslednej tretiny mala Dukla dve možnosti presilových hier, no vyrovnávajúci gól z hokejok ich hráčov neprišiel. Michalovčania nevyužili ani ďalšie dobré príležitosti, a tak prišiel zákonitý trest. V 56. minúte Kmiť fauloval domáceho Lantoša a hlavný rozhodca nariadil samostatný nájazd. Ten senický útočník bezpečne premenil a dostal tak svojich do dvojgólového vedenia - 5:3.

HC Dukla Senica - HK Dukla Michalovce  5:3 (3:1, 1:2, 1:0)
Góly: 8. Kocák (Škápik), 10. Šedivý (Škápik, Kocák) pres/1, 14. Vaškovič (Škápik, Kocák), 34. Surovka (Reho, Rajčák), 56. Lantoš - 17. Linet (Zorvan, Šimčák), 29. Fajčák (Palovčík), 33. Žemba (Hrubý, Kmiť)
Vylúčení: 7:4, navyše Hrubý (M) 10. min NES_H. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Novák - Polakovič, Otrubčák.  Divákov: 1430.

Senica: Peksa - Škápik, Reissmuller, Šedivý, Salajka, Janík, Reho, Beťko - Vaškovič, Čunderlík, P. Kocák - Mikolášek, Hreus, Lantoš - Štetina, Surovka, Rajčák - Cibulka, Dubec.

Michalovce: Kurali - Žemba, Hrubý, Rusnák, Vorobel, Gavura, Šeliga - Kmiť, Šechný, Drotár - Fajčák, Palovčík, Čavrk - Zorvan, Linet, Chovan - Banovský, Šimčák.



Uverejnené: 28.10.2012 20:22:05 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.